Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na befejeztem
Konkrétan
Tánc & illemtan van?
Ne nekem mondd, vaze, a motorcrosson van valami neveletlen jamahás
akko mész haza mikor a radiátor,ha leszerelik
Nálunk vannak olyan déerzés srácok, akiket a 450 exc se tud lehagyni. Pedig annak is rutinos a pilótája. (Ha nem is sofőrös az autója). Biztos lesz, aki tud erre is gombot varrni....
A Drzhez annyit hogy sokkal könnyebben tudtam vele kerekezni mint az Lc4emmel! Semmi baja pedig hajtva is van meg egyben van
Mondjuk Lentibe... Ott az a szlogen járta, hogy " Másfél év Lenti, helyrebillenti..."
Mekktanulni motrozni jó a déerzé!
Komolyan mondom az ilyen embereket meg yamaha1987et kéne katonaságba küldeni(én sem voltam de legalább helyes értékitéletem van és amúgy is a Camino ) ott majd észhez térnének...
Ja, nem a Tintás Lallert kihagytam. Akkor négyen
estét!
akivel én találkoztam azok közül ha jól számolom 2nek volt rossz tapasztalata drz-ről, de egyik bevallotta hogy le is szarta nemtörődött vele minimálisan se de sztem mind1 ez, ja és a yamis gyerek motocrossba ossza eszet megint
Mindenkinek az a legjobb amilye van!
Khm, khm. És akkor a Gázgáz micsoda? Érdekes, mert nekem is sokan mondtak rosszakat drz-ről. De van nálunk, ha jól számolom 3 db srác, akik konkrétan igen bitang módon mennek vele.... Akkor ők hogy csinálják?
Nem lesz nagy segíccség, de én a múltkor a Heineken partyhordót toltam állva a himba alá, úgy cseréltem háccsó gumit.... most jól jönne a kép, de nem volt nálam fényképező
egy nagy rakás szar az összes drz, mindegy milyen !
gyenge nehéz és kutyaszarra se való!
nekem volt egy és utána vettem egy 525öt és nem is tudom elmondani a különbségeket mert nem fér ide mennyivel jobb egy ktm mint egy szar suzuki
soha többet nem veszek ilyen szemetet
ja és az enyém tuning volt és úgyis kula
tehát a drz az nem motor

ÉÉÉÉDES ATYAURISTEN EZ A HOZZZÁSZÓLÁS BRUTÁLIS........dE EMLÉKEZNEK MÉ ITT EGY PÁRAN AMIKOR NEKI IS DRZJE VOLT ÉS VOLT VAGY 100 LOVAS MEG MITTTOMÉN MIKET ELÁZOTT VELE? EZ NEM TISZTA FIALÁS...
Ja üdv mindenkinek!
Látom megy a harc a motocrossban!Nem baj van igy ez néha!
helló all!nem tudna nekem valaki mondani egyx cross motor emelőhöz valami méreteket?
mert nem akarok venni inkább megcsinálom cska nem tudom a méreteket:S:S
előre is köszi a segítséget
Na a motocross fórumon elő került őfelsége
Na,mindenki a bájglival van elfoglalva? CSak én sörözök?
Vágom, csak az összefüggést nem. Lehet nincs is?
Azért, ha elfogacc egy tanácsot, ne zsírban szedd fel a különbözetet. Nagyon fogod utálni és motrozni is nehezebb lesz majd. De bizti, ezt csak viccből írtad
na cső skacok
tipli van
csaóóóó

egyél egy kis sertészsírt kanállal a bejgli mellé
tuti siker