Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

foxi grat
ksözi
szpály- Boldog szülinapot
igen a dr-ek is szimpik
hát ez attol is függ mennyit szánsz rá...én vmi jo kis 125-ös könnyű gépet vennék, amivel terepen is lehet zugatni...én esetleg Honda...nekem is volt xl 80 ccm-es tanulni...totál meg voltam elégedve vele...igaz régi vas...de egyből megteccett ahogy vol egy kis domb és ugrattam vele...berugni is könnyen lehetett ...
nekem az elsö egy suzuki dr 125 4T volt.
Sziasztok!
Na most már 2 nő is van itt. Szerintetek egy nőnek, aki nem tud motorozni, milyen az ideális első motor?
Tag
Szióka!
kösz szépen ReokJózsi
DT-vel nekem az a gondom, hogy 100e kapok egy legyilkolt, régi évjáratút amit majd éjjel nappal bütykölhetek. Egyébként fasza lenne, a második mocim egy 80-as DT volt…
Köszi Gerre! De ezek azért magasabb árfekvésben mozognak, nem? Egyébként mi a gond a pite bikeal? Olyan 100e nagyságrendben gondolkodok, csak arra kellene hogy megtanuljon, igazából az enyémre fáj a foga, de megmondtam addig nem ülhet rá, míg nem tud rendesen kezelni egy motort. Az nem érdekel ha elesik vele, de azon a színten mindenképp továbbkell jutni, hogy ho ho ho, és bent vagyunk a bokorban….
jóreggelt!
szpáj Boldog Szülinapot!
köszi
nem drága nem is erös,és legalább a terepezésbe is belekostol
vagy inkább egy 80as dt
Hát akkor már ilyen Cg 125 vagy ybr125...Semmiképp se pitbike...
Tudnátok nekem tanácsot adni!? Elhatároztam, hogy a barátnőmnek veszek egy motort, de nem tudom milyet kellene. (Nem tud motorozni, se autót vezetni!) Robogóra gondoltam, de azzal nem fog megtanulni váltani. Aztán Simson, de annak az árából már majdhogynem kapnék egy pit bikeot. Szóval szerintetetek egy pit bike, vagy simo? Vagy esetleg más alternatíva?
Szép moci!
gergike hány forint ?
?
élőben kéne eldönteni a vitát egyszer.........lehetne motorral is akár
ez nem talált értő fülre
jó reggeltet emberek! mi folyik itt most nézem ........
Most már elég!