Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

skYro buta vagy még ki szarházi reméljük majd te is másképp látod egyszer a világot
nah mentem aludni
jó8
jo8
ez a gyerek nem ép de azért grat neki ment az 5-s
na lépek énis mostmár!
jó8, szevasztok
Azért az nem biztos hogy igy lenne. Nem lehet inkább ki ugrik meszebre magasabra ?aztat Jóbban szeretem
régi motor is motor, csak jo lovas kell rá
én is leptem már meg sokkal jobb crossmotorral rendelkezőt pályán a nehéz endurómmal
van egy haverom Dt80-al sok embernek megnehezítette az életét pályán
van is videója itt: freestyle motocross dt80 propeti módra
érdemes megnézni
Cakát!
én is így gondoltam
ja persze a pacsi majdnem elfelejtettem tessék:
pacsit nem is kapok?
fogsz egy pórázt és oda kötöd a motorhoz
jóvan skyro ügyi vagy
én nemigazán mentem még 450 4t crossal ugyhogy maradjon inkább csak Kerkyra aki 1 kör alatt kettőt ad neki
én tudom
vagyis nemtudom mert éncsak endurozok és néha crosspálya
én mindenhol szeretek motorozni azért, a két kerék a legfontosabb, a második meg az erdö:P endurozás a legjobb sztem, de épp azért szeretnék rendszámos RX-et h utcán se legyen baj (ne kelljen már gyalogolni a csajnak se:D)
nektek is joccakát
Ez így van...nem annyira a motor számit..régebben pályán a pár srác 10-15éves crossmocikkal sírtak,hogy könnyű neked új mocival...mondtam no problem cseréljünk,a tiétek is motor... hát jól is esett egy kis retro mindent lehetett nyomatni az ő motorjukkal csak nagyobb meló volt vele menni,ugrott fordúlt gólt fejelt....az enyémmel meg remegett keze lába,és mondta ,hogy húúúúúúú meg haaaa... utána csak 3 kisnyuszit láttam...arcuk a földön,farok behúzva
Igen köszönjük de nem minden a motorozási tudás ész is kell oda
Ezt eddig is tuttam. Én azért fáradok ki, mert egy állat vagyok. Ennyi
Kedves fiugg. Gudnájt! És izgalmakban gazdag holnapi napot mindenkinek
hát te nemtudod?
Az endurozás az semmi nem is fárasztja ki az embert
(jah ha lemegyek a közértbe erdőn keresztül )
Max egyenesben lényeg csak a mocc. Ott bárki tuggya nyesni neki. De jöjjön kicsit offródozni, oszt majd kiderül...
Motocrossba észrevette valaki az én észrevételemet?
Megette a fene, ha igen. Bár így közel a negyvenhez elkezdtem zselézni a hajam. De be is fejeztem hamar, mert a fiaim elkenték előlem a cuccot. Egyébként én baditerenbe is járok néha, meg motrozok is, mindkettő viszonylatában a tegeződés dívlik. Fura is lenne magázni egy másik badist, vagy motorost
ismerös, itteni ujgazdag srác, még mikor én is vettem a DT-t, ő már egy évvel előre megkapta az akkori 2-3 éves apriliát, rs 50-est, aztán mikor neki is lett jogsija mentünk gurulgatni és azt birtam h szerencsétlen midnenhol lemaradt teljesen, pedig nem vagyok ámokfuto tipus:D azt ne felejtsük el h nem a motor dönti el h ki a jobb... sokan nem igy vannak vele
már én is huznám a belemet...