régi motor is motor, csak jo lovas kell rá
én is leptem már meg sokkal jobb crossmotorral rendelkezőt pályán a nehéz endurómmal
van egy haverom Dt80-al sok embernek megnehezítette az életét pályán
van is videója itt: freestyle motocross dt80 propeti módra
érdemes megnézni
én mindenhol szeretek motorozni azért, a két kerék a legfontosabb, a második meg az erdö:P endurozás a legjobb sztem, de épp azért szeretnék rendszámos RX-et h utcán se legyen baj (ne kelljen már gyalogolni a csajnak se:D)
nektek is joccakát
Ez így van...nem annyira a motor számit..régebben pályán a pár srác 10-15éves crossmocikkal sírtak,hogy könnyű neked új mocival...mondtam no problem cseréljünk,a tiétek is motor... hát jól is esett egy kis retro mindent lehetett nyomatni az ő motorjukkal csak nagyobb meló volt vele menni,ugrott fordúlt gólt fejelt....az enyémmel meg remegett keze lába,és mondta ,hogy húúúúúúú meg haaaa... utána csak 3 kisnyuszit láttam...arcuk a földön,farok behúzva
Megette a fene, ha igen. Bár így közel a negyvenhez elkezdtem zselézni a hajam. De be is fejeztem hamar, mert a fiaim elkenték előlem a cuccot. Egyébként én baditerenbe is járok néha, meg motrozok is, mindkettő viszonylatában a tegeződés dívlik. Fura is lenne magázni egy másik badist, vagy motorost
ismerös, itteni ujgazdag srác, még mikor én is vettem a DT-t, ő már egy évvel előre megkapta az akkori 2-3 éves apriliát, rs 50-est, aztán mikor neki is lett jogsija mentünk gurulgatni és azt birtam h szerencsétlen midnenhol lemaradt teljesen, pedig nem vagyok ámokfuto tipus:D azt ne felejtsük el h nem a motor dönti el h ki a jobb... sokan nem igy vannak vele
jó8
jó8, szevasztok
én is leptem már meg sokkal jobb crossmotorral rendelkezőt pályán a nehéz endurómmal
van egy haverom Dt80-al sok embernek megnehezítette az életét pályán
van is videója itt: freestyle motocross dt80 propeti módra
érdemes megnézni
én nemigazán mentem még 450 4t crossal ugyhogy maradjon inkább csak Kerkyra aki 1 kör alatt kettőt ad neki
vagyis nemtudom mert éncsak endurozok és néha crosspálya
nektek is joccakát
Az endurozás az semmi nem is fárasztja ki az embert
(jah ha lemegyek a közértbe erdőn keresztül )