Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

minden motorbol lehet jót faragni
sziasztok!DRZ-s vitához annyi 2005-ben Markó Isti drz-vel nyert magyar enduro és endurocross bajnokságot,sőt még six daysen is volt vele.
Fél év ? ...ennyi idő alatt varr egyet magának az ember fia....
Okés megbeszéltük,remélem csizmám lesz addigra.
Meg kellene egy gatyó is mert kb fél éve várok rá!
Hát az új CRF450R-el biztos hogy sokkal jobban fog szerepelni,voltam lent nála múlt hét szombaton azt mondja sokkal jobb minden téren.
na ahogy kisüt a nap szervezün egy barátságos találkozót és te is kimotorozhatod magad az enyémmel
Ebben van valami jól megy a srác ismerősöm ott lakik ahol én.
Most próbálunk területet szerezni vagy venni!
Ez igy igaz!10 ik lett a 38 indulobol!
szokás kérdése sztem inkább túl elöl van a sújpont
föfönek meg az a baja , hogy képes rigával agyonverni valakit .......de azért ő is jobbat megy egy mégjobb paripával
én indultam drz-vel crossversenyen is és nem értem el rossz helyezést
Ezt én is megnézném!
Meg az hogy kicsikét magason van a súlypontja így dönteni annyira nem lehet vele mert hamarabb megfekszel vele mint egy KTM450EXC-vel.
Meg a súlyelosztása
az se gyári futómüvel
a futómüvén kivül semmi nem túl rossz rajta
Szevasztok!
Azért Föfő a DRZ-vel mégiscsak megnyerte vele a 2osztályt enduróban,KTM,Honda,450,525-ös társai mellett.
Nem hiszem hogy annyira le kellene szólni.
Most fog indulni 1osztályban a CRF450R mocival.
A déerzével ne hasonlíccsuk... Annak elsősorban és főleg az ára a legnagyobb előnye
Hát azért az az 525-ös nem 1 rossz paripa...
Volt szerencsém hozzá 1-2 lightos kör erejéig és nagyon klafa kis cucc
zozi tudod?
Tudod hogy nem csak a mocim múlik,sőt 20% talán a mocit a többi rajtunk,nem tudom te mennyire vagy jó.
De odaadom kipróbálni neked hogy megismert milyen!
a drz-nél minden jobb
Látom új szavak jelentek meg...hardendúró meg softlightroadcross asszem most én softlightrobogózok
Lehet kifogni belőle rossz példányt aláírom de alapjában jó mocinak tartom,próbáltam már pár gépet de ennyire egyik sem fogott meg mint ez.
Persze a Husaberg650 vagy Husvarna 570 is jó lehet ezekhez még nem volt szerencsém!