Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oké
csőcső
azért én széthúznám...nehogy meglepi érjen
volt már ilyen nem egyszer...
jaja nah az zsir! nah akkor majd remélem megyünk vmerre! most mennem kell de majd jelentkezem vmikor ! azt majd megbeszéljük! nah mindenki csapasson csak majd jelentkezem hy all
:) Rendőrbának cross motort, vagy el se induljon ha akar valamit! :)
sztem ja van benn powa! mikor vettem akkor cseréltek elötte 1.5 hónapja dugót ,gyürűt, csapágyakat, új láncszett ,fogaskerekek(első.hátsó)új fékbetét
Csesszétek meg! ha itt motoroztok az orrom elött kinyírlak bennetek.... kihívom a rendörbát hehe
Nemgondoljátok hogy megszakad a szívem, ha itt visítatok a vasakkal?!
jóste emberek..
sok kiló sarat ledúrtátok a mai nap után már? :)
amuyg tied faszán megy?
nah épp azér gyere csak
hát jah ezenn a héten nem is voltam kinn::S
előző hétvégénn voltam kinn eggyet veretni
vagy figyi lehozzátok ide hozzán futon a mocit az fasza lenne sztem
hát probálld meg vhogy nekem mindegy nah intézdd csak el csapatni egyet
már csak ezenn filózok:)
ja benne lennék most azonn filózok h arra felé hogyan van tagut! vagy esetleg megbeszélem anyuékkal h futónn vigyük le nem tudom h hogyan mennék el oda!
az nembaj! mi se avgyunk vmi nagy motorosok! de legalább elmegyünk vmerre! igaz jozsue? nah eljönnél?
kabbe, mintha nemtudnád hogy szaar vagy addig kicseréljük?
Én előre mondom h nem vagyok egy "nagy "motoros mivel csak dec 23.-a óta van crossom elötte csak mz-m meg ilyen csettegőim voltak
hát én (kx) te (cr) meg persze szaraz18 (cr) vagy a bende is jön nekem 100 csak menjünk
Miért , ki a 3.?
elmegyünk mi merse fele azt onnan eltollászkodunk vmerre! a motor csak a lábán fog menni hehe kivéve ha vmi baja lesz vmelyiknek
akkor hétvégén eljönnél velünk rántani? 3-nak mégiscsak nagyobb tekintélye lenne
hát nekem 8 h merre megyünk azért kérdeztem emrt akkor valameddig el kellene vinni a motort mert cell felé én nem igen tudok elmenni földuton! hétvégénn inkább akkor lenne az aktuális!
minden fele ha épp jozsuénak is jóó ha nem akkor nem oilyan jó sztem egyedül azér akarlak elhivni nekem mindegy merre mehetünk celltölelkezdve akárhova földút mindegy nekem csak menjünk
nah?
szükitsdd bele az idődbe belefér ugyse kell annyit tanulni vagy akkor a hétvégén? nekem cseréltrek benn hüvelyt 25 ezer, dugót 25 ezer, tömitéskészlet 10, két fötengelycspágy 8, két fötengelyszimering 3, hajtokar 24, meg most a kuplungkészlet 15 igy nemsok minden maradt elvileg a régi blokkbol
ezenna héten csináltunk neki bakot meg háromszöget a bak tiszta fa**a lett azt hittem h nehezebb megcsinálni de nem volt vészes!
amúgy merre szoktá motorozni?
jaaaaaaaaaaa ezaz, bocsi, az elöbb azthittem csak ilusztrálod az xr-t :)
Kösziii