az egy szeon alatt, oalajt cseréltem minden hétvégén(15 oránként kellett) nem tom, hogy csináltuk anno, de minden héten belepörgettünk 15 orát, és vasárnap este ledobáltam, hogy hétfőn má lehessen zuzni vele.
egy rossz kuplungkarnak köszönhetően, leégett a kuplungom, azt kellett cserélni(estem egyett tatabányán, és csak dt kar volt nálam, az meg folyamatsoan csúsztatta a kuplungot, mire hazaértem leéget) teloszimeringet kellett 1cer. illetve a nyomatéknak köszönhetően vezérműláncot is a szeon végén.
meg láncszetet is megette a szezon végére.
yaa meg tömérdek menyiségű hátsógumit. a gagyibb fajtáról egybe tépte le a bütyköket.
én néha fel szoktam menni az enduro pálkyára ott van növény:D
egyszer felmetünk de még az mz-vel oszt jött egy sárga mellényes valaki gyors le kelett pattanni
háát, olyan endurocrossos városban ökördökős utcátjárdát végigkerekezős autókkal és speedesekkel gyorsuslos motornak használtam.
míg föl nem kenődtem egy kamion elejére.
Majdnem, csak épp semmi közünk egymáshoz, csak egy óvoda egy álltalánossuli, egy középsuli,egy kóter, egyszoba.... egy falu..
Heh, meg mindketten elmebeteg motorbuzik vagyunk .
Ő a barnát én a szőkét szeretem, ugyhogy jól elvagyunk.
Én kinyírom az ő gépeit, ő az enyémeket....
Sütijóhaverokvagyunk
na akor ha probáltál egy széria TE610-et akor gondolj bele mien lehetett az enyém. FIN VB-s motor volt.
bővitett hengerfej, nagyobb szelepek, kovácsolt dugó, másik elektronika. 5 ben gázra simán kerékre állt, ha föláltam a lábtartóra akkor 6 ban is. és ilyen rovid áttételel is (hihetetlennek tűnik de ) 185 volt a vége, kocsival lett bemérve.(bár annál a temponál már a bokámat is lefostam ugy szitált a kormány, de 1szer élünk dolog volt)
Én megbízok akitől vettem nagyon fasza gyerek nem arra megy h eladja a motort minnél hamarabb hanem h minőségi cuccost adjon el és h visszamenjenek hozzá a vevők!
nekem nagyon sokmindent elmagyarázott!
Szóval jó kis szekér volt ...