Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kb 400.000 ből - ez van . Szarból akarok várat...
Jah ezt értem de akkor miből akarsz motort venni? ? Vagy csak érdeklődsz? ?
nem a motorért sokallom, hanem azért mert a suli nem fizet, ha nem fizetnek nincs pénz és ha nincs pénz SEMMI SINCS.........
viheted 1.3ba is
8hónaposan ez drága? ? ? ? ? ? ? ? ? Ujannon 2.2lett volna De természetesen ennyit nem szabad érte kifizetni
Na ezaz! ezért nem jött szóba az Lc4 - nem azon van a para hogy nem tudnék szép jó fasza mocit választani, hanem nálam főleg az ár dönt egyenlőre
Renccámos müszakivalé természetesen
ha akarod 1.4be viheted de nem akarom eladni természetesen ennyiér adom renccámos 8 hónapos 6000km
ára?
merre van az arra?
Tudod te miről beszélek én Állva netezés stb
juuuuuuuuuuuuuuuu tudtam én hogy van benned egy kanyarral
Majd a seggedről is tegyél fel
nemsoká rolam is lesz ilyen jellegü photo
eZ AZ EGY KÉPEM VAN de ez van Drzvel és kettőötvenessel is
Boldog szülinapot!
Füled érjen bokáig.
vazze ha egy könzervnyitorol beszélnénk te akkor is betennéd ezt a képet
akkor Isten éltessen!
Mire jó egy 640Lc4? ? ?Alföldi enduróra turázásra aszfalton a hegyekbe ééééééés erre
na akkor isten éltessen téged is sokáig hétvégén meg kéne ünnepelni nem gondolod .
Én komo.lyan nem értelek Hancsákg! Mi a rákér nem dugjátok rá a laptopot oszt áliccsátok a leggyengébbre ? ? ?Nem hiszem el hogy a 18 program közül nincs olyan ami sáros terepre való ? ? ? ? ? Akkor lenne 40 ló oszt annyi bőven elég lenne ráadásul élettartama is nőne gondolom.. Nem bírom elhinni hogy nem lehet hozzászokni egy ilyen motorhoz.........A Gis gas cseréről elmondtam a véleményem.... Ja és nekem is ma van a szülinapom nem véletlenül kaptam tennap azta bodzapálinkát
Eljössz hozzánk azt itt van egy ki tudod probálni!
bassszus nincs egy ismerösöm sem akinek lenne xr600 asa, pedig ez érdekelne, ki kellene próbálnom egyet mégis csak az lenne az igazi
Azért ez nem így van!
Havernak TE350 van itt feljebb tőlem 10házzal,3éve van meg neki egyszer volt kb2éve szerelőnél azóta semmi gond vele.