Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

züdv
üdv bazze
itt sohasincs forgalom?
rere
2 órája nem írtatok zoozee
Gyere csak nyugodtan!
A pála még áttalakításokon fog résztvenni mert a egyik fele elégge érdekesre sikeredett,nem lett túl jó!
Siess mert most jönnek megnézni az én gépemet és már lehet hogy nem lesz alkalmad közelebről megfigyelni az én gépemet!
Szia Jozsue!

Az adatlapom szereplő XR is eladó. Ez tényleg költség mentes, mert én már benyaltam vele mert megvettem a 350 eztres kategóriában ilyen hibátlan olyan hibátlan aztán meg egy hét után szedtem szét.......
Ősszel lett kész, új bent a hüvely, dugó, hajtókar, tehát most alapméretes innentől pár évig olcsón fenn lehet tartani ha éjjel-nappal mész vele akkor is.
Ha jársz Győr fele akkor kipróbálhatod nyugodtan ha nem akarod megvenni akkor is, csak hogy érezd milyen is.
vagy elmegyek megnézni a HancsákGabi új pályáját aztán elviszem az XR-t ott egyből 2 vel is mehetsz :)
Úgyis szivesen megnézném azt a híres laptop tuningos csodamotorját Gabinak közelről még nem láttam ilyesmit.
Van valaki közületek aki Békésmegyéban szokta toszogatni a paripát?
Szép jó regg mindenkinek..
Biztos lehet benne!
Ez már tuti jó lenne nekem!
12 KTM ereje van benne szerintetek ez már reditorész?
Huhh az kemény ez biztos 4turbo feltöltős!
Oké gyertek a gép már készen áll a tesztre!
jó reggelt

gabi vegyél igazán bivaly KTM -et !
ezért fáj a csuklóm időnként
Szasz Hancsák Gábor!
Szóval akkor megyünk megnézni az rxv-det nemsokára!Izzítsad vazze!Látom osztottak itt téged a jó tanácsokkal! .
Szép,napos időt mára mindenkinek!
Igen Zirc fele van,onnan 20km lakom Mór irányába!
Havernak van ez a gépe kiprobálod azt eldöntöd milyennek érzed,én azt mondom nem fogsz csalodni benne.
az Zirc fele van? vaaaagy nem
Amugy köszi az ajánlatot, lehet ki kellene használnom, ha lesz rá mód és lehetőség, lehet még megkereslek ezügyben
Bakonycsernye
Tenksz mindenkinek! ! ! ! ! ! ! ! ! Papíralapu ajándokot kaptam
akkor boldog szülinapot neked is gerre ! nesze itt egy torta
ahha
50es Yamaha Slider Ha csak 150ezer lenne ujonnan én simán vennék egyet csak aza agáz hogy félmilla