Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Motoros apró
Motoros apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Motoros fotók
Motoros videók
Motoros fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Endurocross
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Janek1
Mi költsége lehet egy ilyen mókának?
Janek1
Kösz a segítséget, sasolni fogom, mi hír lesz a menetről.. :)
TrialosJani
Én Andris felkészülésést segítem! Triálmotorral nem akkora nagy szám végig menni a nyomvonalon, endúróm pedig nincs!
Végig kísérem a verseny melletti szerízúton, így majdnem olyan mintha ott mennék!
Andris a legjobb barátom és az Ő álmát segítek megvalósítani!
Janek1
te nem indulsz?
Janek1
egynlőre bnővel, de idén meg szeretném nézni élőben is már!
Ha úgy van el tudunk vinni 2 embert, bnő egyet, én is egyet, ha valakinek csak az a gond..
TrialosJani
A gasgas topic-ban folyamatosan meg lesz minden beszélve majd, hogy mikor, hol, hogyan indulunk!
Bár picit árgondolva szerintem a 40 fő kicsit kevésnek bizonyul ha a szurkolóinkat is bele akarom venni!
De a
www.gasgasteam.com
oldara is fel fog kerülni minden!
gabesz72
erp te kivel mész?
Janek1
Nagy fasza! egyztethetnék, hogy mikor indultok, mert ha nem lenne gond, elgurigáznék utánnatok a kiúton..
Janek1
sirály! akkor egy valaki már lesz aki testközelből drukkol neki.. más valaki jön? Még?
Amúgy kb. mi költsége lehet? nevezési díj, satöbbi.. ?
TrialosJani
De most komolyan írtam!
Andris indul a GasGas Trial Team Hungary segítségével és támogatásával! Én végig ott leszek mellette mint "zsákosember" és végig fogjuk csinálni!
A mi csapatunk a szurkolókkal biztosan ott lesz! Kb.: 30-40 fő!
gabesz72
ez komoly...Andris tényleg indul
Janek1
én csak mint néző, de bulinak se lehet rossz, na meg a satöbbi! :) de most komolyan.. megy valaki? mint néző, vagy induló?
gabesz72
a triál sulit első 30. edzésést nincs kedvetek ide az alföldre hozni?
Jani te akkor jösz majd erre felé a nyáron(Nagykálló)
TrialosJani
Bezony!
Kelemen Andris!
GasGas EC 300-al indul
Már elkezdtük a felkészülést!
sanya72
schöne bilde
Janek1
Jóste!
Tervez valaki idén Erzberget? jutott eszembe elisa képeiről kapcsán..
sanya72
zsebszar
TrialosJani
Most hülyéskedsz? Bárki jöhet!
Na jó bárki azért nem!
De Ti okvetlen el kell, hogy gyertek! Kíváncsi leszek a véleményekre miután túl lesztek az első sziklamászós élményeiteken!
elissa
zoozee
hiányozni fogunk oda mint zsebbe a szar
sanya72
jövök én is
ha lehet
TrialosJani
Én örömmel fogok várni mindenkit, csak még le kell majd egyeztetni mindent a sponzorral, hogy támogatja-e?
elissa
sanya72
már
rá
zoozee
iskolába fogunk járni ......
én nem mutogatni szeretnék hanem triálozgatni .....tanulgatni ...kicsit mászkálni vele.... esetleg ...se
❮❮
❮
…
3778 / 7546
3777
3776
3775
3774
3773
3772
3771
3770
3769
…
❯
❯❯
Végig kísérem a verseny melletti szerízúton, így majdnem olyan mintha ott mennék!
Andris a legjobb barátom és az Ő álmát segítek megvalósítani!
Ha úgy van el tudunk vinni 2 embert, bnő egyet, én is egyet, ha valakinek csak az a gond..
Bár picit árgondolva szerintem a 40 fő kicsit kevésnek bizonyul ha a szurkolóinkat is bele akarom venni!
De a www.gasgasteam.com oldara is fel fog kerülni minden!
Amúgy kb. mi költsége lehet? nevezési díj, satöbbi.. ?
Andris indul a GasGas Trial Team Hungary segítségével és támogatásával! Én végig ott leszek mellette mint "zsákosember" és végig fogjuk csinálni!
A mi csapatunk a szurkolókkal biztosan ott lesz! Kb.: 30-40 fő!
Jani te akkor jösz majd erre felé a nyáron(Nagykálló)
Kelemen Andris!
GasGas EC 300-al indul
Már elkezdtük a felkészülést!
Tervez valaki idén Erzberget? jutott eszembe elisa képeiről kapcsán..
Na jó bárki azért nem!
De Ti okvetlen el kell, hogy gyertek! Kíváncsi leszek a véleményekre miután túl lesztek az első sziklamászós élményeiteken!
én nem mutogatni szeretnék hanem triálozgatni .....tanulgatni ...kicsit mászkálni vele.... esetleg ...se