Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi költsége lehet egy ilyen mókának?
Kösz a segítséget, sasolni fogom, mi hír lesz a menetről.. :)
Én Andris felkészülésést segítem! Triálmotorral nem akkora nagy szám végig menni a nyomvonalon, endúróm pedig nincs!

Végig kísérem a verseny melletti szerízúton, így majdnem olyan mintha ott mennék!

Andris a legjobb barátom és az Ő álmát segítek megvalósítani!
te nem indulsz?
egynlőre bnővel, de idén meg szeretném nézni élőben is már!
Ha úgy van el tudunk vinni 2 embert, bnő egyet, én is egyet, ha valakinek csak az a gond..
A gasgas topic-ban folyamatosan meg lesz minden beszélve majd, hogy mikor, hol, hogyan indulunk!

Bár picit árgondolva szerintem a 40 fő kicsit kevésnek bizonyul ha a szurkolóinkat is bele akarom venni!

De a www.gasgasteam.com oldara is fel fog kerülni minden!
erp te kivel mész?
Nagy fasza! egyztethetnék, hogy mikor indultok, mert ha nem lenne gond, elgurigáznék utánnatok a kiúton..
sirály! akkor egy valaki már lesz aki testközelből drukkol neki.. más valaki jön? Még?
Amúgy kb. mi költsége lehet? nevezési díj, satöbbi.. ?
De most komolyan írtam!

Andris indul a GasGas Trial Team Hungary segítségével és támogatásával! Én végig ott leszek mellette mint "zsákosember" és végig fogjuk csinálni!

A mi csapatunk a szurkolókkal biztosan ott lesz! Kb.: 30-40 fő!
ez komoly...Andris tényleg indul
én csak mint néző, de bulinak se lehet rossz, na meg a satöbbi! :) de most komolyan.. megy valaki? mint néző, vagy induló?
a triál sulit első 30. edzésést nincs kedvetek ide az alföldre hozni?
Jani te akkor jösz majd erre felé a nyáron(Nagykálló)
Bezony!

Kelemen Andris!

GasGas EC 300-al indul

Már elkezdtük a felkészülést!
schöne bilde
Jóste!
Tervez valaki idén Erzberget? jutott eszembe elisa képeiről kapcsán..
zsebszar
Most hülyéskedsz? Bárki jöhet!

Na jó bárki azért nem!

De Ti okvetlen el kell, hogy gyertek! Kíváncsi leszek a véleményekre miután túl lesztek az első sziklamászós élményeiteken!
hiányozni fogunk oda mint zsebbe a szar
jövök én is ha lehet
Én örömmel fogok várni mindenkit, csak még le kell majd egyeztetni mindent a sponzorral, hogy támogatja-e?
már
iskolába fogunk járni ......

én nem mutogatni szeretnék hanem triálozgatni .....tanulgatni ...kicsit mászkálni vele.... esetleg ...se