Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

népliget,építők sporttelep
:)) még jobb CR KX 500! VUFF! 250-el se tudok mitkezdeni, ha fordulaton van, és egyben van motorikusan! nemhogy ilyenekkel! max supemotozni jók, de nem bütyökkel földre!
Én is ezt mondom neki hogy azok a 125 2T úgy mennk mint egy mérgezett egér és az első crossmocinak bőven jó lenne neki,sőt egy ideig az is sok lenne!
A srác nem a testvéred némi hasonlóságot vélek felfedezni...Hancsák kapitány ez rakétamánia a tünet
oké
csak azt hittem mert az Aprilia nem olyan régen jött ki nem? Nyár körül
Motomixbe volt teszt róla csak lusta vagyok felkelni
Te már tudod milyen a 650-es tényleg annyira állat?
Igen egy 450-es már jobb választás lenne neki.
Ez az amikor valaki nemtudja miaz hogy LE motoron
csakhogy minél több legyen!
Aláraknak egy 125-s 2T aztán hanyatvágja magát mert abba "nincs annyi erő"
Nem!
A másik kedvence még a CR500 és a KX500 egyre jobb lesz mondom neki,de hát hiába beszél neki az ember,érthetetlen!
Hancsák úr
magának az Aprilia az nem részletfizetős?
Jól kezdi csak forditva,hátúlról közelit mint a fodrász
Azért jobban járna egy fe450-nel hidd el ,ezzel még életben maradna talán
Ott szokott lenni...
szerintem PECSA-ban
nem fog tudni tanulni vele, ha még nem ment erős gépekkel, és olyannal kezd...
De majd rájön, ha van esze...
Itt is eltüntek
A haver úgy döntött hogy FE650 akar venni nem győzöm róla lebeszélni,mondom neki pályára ilyen erős mocit minek,az még az RXV550-et is keresztbe lenyelné annyira erős.
De még egy 2T 125-ös géppel sem tud jól menni nem hogy egy ilyen állat géppel mint a FE650.
Mondom neki egy 125 2T tanulómocinak bőven jó lenne neki,de nem,neki erő kell.
Abban nem lesz hiánya az tuti.
hol lesz ?

még én se voltam
sziasztok. Nem jön valaki holnap a devils börzére? még nem voltam, érdemes vagy egy semmi?
mi van nézitek a lost-ot?
Mikor lesz mááá vasárnap! menni kő ki oszt rock&roll! fax kivan hátha esik az eső, amilyen szerencsém van megint... :(
új fest!
mi van nincs még vége a TJ Hookernek
Ha a versenyen való részvételről érdeklődsz, akkor javaslom holnap tedd fel napközben ezt a kérdést a GasGas topic-ban az Andrisnak és válaszolni fog!

Jelenleg nem tud mert nincs netközelben!
Már mint vas futóra, nevezni, és próba szekerce..