eléggé......de nem az..mert 1500ft ból megvan most telóztam szervízbe...csak az a gubanc hogy nekem holnapra kéne és jövőhéten csütörtökre péntekre lenne meg
köszi szépen
hát én nem tudtam hogy mi a stájsz igy összeraktam a picsába és kész..most mintha valamennyivel jobb lenne de majd ha lessz zsém akkor szilágyi bácsi megnézi....most egy ujjabb probléma merült fel...de hogy hogy a retekbe jöhetett le azt nem tudom....a power szelepnél van az a kis kar ami beleakad egy kerékbe és az a kerék eltünt .....
hol lehet iylet szerezni és kb mennyi pénz?
Nem tudom biztosra, de az a kis rugó nyomja össze a racsnit. Ha el van fáradva, akkor nem akad össze rendesen. A nagy rugónak ide semmi köze, az a berúgókart csapja vissza.
Ugyanilyen mechanizmus van az összes kisebb terepmotorban, de szerintem inkább az összes motorban.
Csak a DRZ-ben nincs
Szasztok.Na serfozo kiváncsi elszek mik leszenek a fejlemények,ugyanis én gépem is ezt produkálja aztán ha te elmeséled a tapasztalataid szerintem énis nekiállok
hol?
itt van egy kép ezen vajon melyik az?
meg ott van a rugó ugye...és utánna az a műanyag kis bizbasz..és utánna meg valami alátét szerűség...nah az alátét nekem nem is volt benne..
az a baj hogy amikor rárugok akor néha megakad és akor forognak a kerekek de néha meg lecsuszik és csak kattog....valahogy meg lehet ezt oldani házileg?
huhh megvan
király csak le kellett egy kicsit jobban feszíteni....és már le is jött király
nah de most szembesültem a ténnyel hogy a fogaknak semmi baja sincs viszont a rugó eléggé szarul néz ki benne....itt a kép..
Ez a zenduró eléggé megszorúlt