Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah már látom köszi
Ja alig kell egy pár ezer.
elvileg már 7perce elkezdődött......
Enduró mikor kezdődik Es2-őn?
Mivan a gyertyáddal?
Na, mingyá megvan a százas
Nem kell valakinek első-hátsó lánckerék KTM-re? Ma cseréltem egy láncszettet és ittmaradt a régi. Még sokat elmegy.
Amúltkor az enyém se indúlt már úgy volt hogy fel gyújtom aztán esszembe jutott hogy tartalékkal mentem haza forditottam a csapon egy kicsit és be indult.
veled semmi

csak írja nikk , hogy sok köcsög vevő azthiszi vannak jogai
és pont most a te esetedben ez nem jól jön ki
Hidegben, hosszú állás után elrugdosom én is egy darabig a szuzit. De az RD Yamaha, meg az aprilia is ugyanilyen volt. Egyedül az a köcsög jáva indul bármikor első rúgásra
1. rúgásra
ez egésségtelen?
éncsak azt tudom hogy az én motorom 1 hónap álás után rúgásra indul
Nem nagyon ismerek embert, aki átkarburálja. Szinte mindenki azzal a beállítással megy, amivel lejött a futószalagról! Pedig lenne mit állítani! Csak kéne egy két cucc hozzá. Űveggyertya például.
Á, dehogy, úgy általában mondom, mert kereskedő vagyok. És amelyiknek van egy bélás a zsebében, az már asziszi, ő a sógun
ja vannak határesetek de nem ennél ...itt nem erről lehet szó
vagy semmi baja csak apró praktika és indul a gazdinak ...vagy nagy a baj
Mivan velem?
Gyakorlatilag az enyém hidegben nehezebben indúl mint enyhébb időben.
Jól van na. Az egy kátéem. A japán szaroknál néha nem így van
most jozsuéra asszociáltam ebből
Feltéve ha nem ugy van beállitva a levegő meg a benya hogy meleg idő járásra nem ?
Vagy nem szokták át karbulálni télire?
Ja, gondolom. Mer ebben az országban minden köcsög asziszi, hogy jogai vannak. Na, majd adnék neki jogot, lerúgnám az orrát a fejéről
Hány motor fogy el egy verseny alatt ha bukik a freesrlyer?
bizony
van hogy fél országon áthúzom ktm-et utánfutón mínuszban és gyakorlatilag ugyanúgy indul mint itthon
Egy szinten lehet a Kiszel Tündivel.
itt valami a vezérlésssel lesz .... de majd ha kiderül elmesélem