Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg kérdeztem hogy miiiiii van?
ezek szerint, de pénzt kap érte, hogy ilyen okos.....
annak indulni kéne hidegben is, ha minden rendben a belsejében. hacsak nem annyira kopott, hogy csak melegen indul.
na nyitok egy aranyfácánt
Mér? a négyütem mind injekciós szerinte? Jó nagy pöcs lehet
Mondtad, nem, hogy gratulálsz
Ezt most nem értem?
ja, és mivel azt hitte, hogy egy karburátor, ebből azt is kibirta számolni, hogy akkor 2ütemű
Ezzzazzzzzzzzzzzzzzz fő hogy képben van a csávóó
Majd nyáron a tikkasztó melegben pöccre indul.
Én amikor a cb-met adtam el félév múlva hívott a tulaj hogy át kúrtam mert meg főtt a motor egy motoros felvónuláson.
Bakker....eurosport2-őn mutatják hogy szerelnek egy Hondát.A gyerek rakja fel a hátsó fékolaj tartályt beszól a kommentátor "itt pedig egy karburátort raknak össze/szerelnek".......
viszed a fekete-fehér spirált és hipnotizálod
Erre az esetre van a fogyasztóvédelem. Bár ahogy itthon működnek a dolgok....
Eredmény"rábeszélitek", hogy ugye vissza akarod venni!
Na akkor hagyd ott had melegedjen át az egész mocc aztán ott próbáld újra be inditani.
És az megéri? Az idő, az idegeskedés, a lóvéról nem is beszélve. Egyébként az uccsó két vasamat én is kereskedőtől vettem. Az vszeg sokkal jobban fogható balhé esetén, mint egy magánszemély. Én például nem ott lakom már tíz éve, ami a személyimben van. Hogy talál meg a tisztelt vevő? Ott ácsorog napokig a garázs előtt?
vagyis nah ez a peres dolog...
deha visszaveszik akkor gondolom megnézi hogy a blokk mennyire van "károsítva" /csavarok elnyalva meg ilyenek/ gondolom
De ezt nem tudod bizonyitani mert amikor kipróbáltad műkődöt és neked teccet megvetted elvitted aztán tőnkre is tehetted.
Széteshetne akkor is, ha nincs meghajtva.
ezt még boltba is nehéz kivitelezni mikoör az újjal átgurulsz a küszöbön és felrobban

még elkezdik azt is magyarázni
képzeld el ezt egy 30 éves terepmotornál .......aminek papíron már 25 éve bontóban kéne lennie

és azt mondja majd , hogy kipróbáltad megnézted stb... a tiéd
egy a fogodzó ha rejtett hibát titkolsz el ........de ezt nehéz bizonyítani , hogy tudott róla
aha