Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tényleg jut eszembe ...mi lehet evenx-el ? hová tűnt ? valaki tud róla valamit ? vagy csak be kéne kapcsolnom msn-t néha ?
kéne motorozni
Annó az RC600-on is cseréltem a gyári hátsót 44-ről 48-ra,így 14-48-as lett rajta,hát az 1 sebesség fokozatot erősödött így.
Amit addig 3-ban tudott utána már 4-ben tudta ugyan azt!
És alacsony fordulaton jóval erősebb lett tőle.
Kiváncsi leszek,hogy mit érzel majd ezzel az átétellel!
A lényeg nálam hogy a sebesség kisebb legyen,most megy 5-ben 160-at.
De az teljesen felesleges még kint a határban is nem hogy pályán ezért is változtattom meg az áttételt.
Meg a kipufogóm is le van folytva,de ez nem is baj mert így azért még kezesebb jóval.
Úgy már alsó fordulatnál sem lehetne igazán kezelhető,én meg azt szeretném hogy rövidebb sebességek és alul jól kezelhető maradjon.
sokkal erősebb lessz,de valamivel lassubb!
Csak nem!
Bár azt mondták hogy most jó lesz ha jobban odafigyelek majd vele!
Szevasztok!Gábor,szerintem csak egykeron fogsz tudni menni ezzel az áttétellel!
Ez is alulról olyan mint egy traktor nem is azzal van bajom,hanem hogy minek ilyen hosszú sebességek pályázni,gondolhatod 3-as 100km/h,felesleges.
Tényleg endurózni tökéletes ez az áttételezés jó hosszú sebességek 15/48,de ott van terület hozzá,itt nincs hogy jól kihasználjam.
A gyári cross a 13/48 és ma minden igaz meg is jön délután már szeretném kipróbálni.
Szevasztok Jó reggelt!Na én iskola helyett inkább kimegyek a lovamhoz a garázsba(ugyis gyaxin csak kártyázunk ) és összereakom....aztán esti le sem szálllok rólla - -
Gerre majd elpöfögök feléd is,aztán dumálunk ha otthol vagy persze!
lesz ott akkor haddelhadd

bár crossozni jobb lesz .........
bár az enduró és a cross között nem csak ez a különbség ........
endurónál inkább a primer oldalon vannak változtatgatva az áttétélek ......de ha ezzel nem is lesz crossgép de közelebb kerülsz a célodhoz ........

nekem csak az a szerencsém crosspályán ...bár nem azon járok általában ......hogy alapon nagyonerős a gépem és alacsonyfordulaton mikor csak pöfög is kitol a kanyarból (megbocsát sokmindent) ...és így nem nagyon kell váltani mégegyet lefelé (bár ha csak krosszoznék vele akkor itt is áttételt kéne minimum variálni) de pl.a 450 exc már sokszor lebuffan egy ilyen hirtelen kilövésben ha nem figyelsz és nem kapcsolgatsz eléggé vissza stb....... dehát ezért kell az sx a pályára ...lazzal meg endúrózni szar
ki van ez találva, hogy nehogy jó legyen egy motorral olcsón minden .....
pénz, pénz, pénz
és több motor
Mai nap megjön nekem is a gyári cross áttétel a mocihoz.
Kicsikét hosszúak a sebességek az enduró áttétellel a pályán így inkább ráteszem ezt.
szewa & reggelt
Szép jó reggelt mindenkinek!
oks,kösz!

Na léptem alunni...

További kellemes estét!
Nem, a haveré 07"-es, az enyém 05"-ös, de mindkettő autómata feszítős.
az még a közösen a Kawával fejlesztett motor?
ennek is manuális állítású a vezérműláncfeszítője,mit a 450esnek?
Ha megmarad erre a szezonra is a motor, akkor teszünk bele egy újat! Aztán meglátjuk.
elméletileg annak a rugónak kéne a váltódob hornyában tartania a váltóvillák kapcsolókörmeit
Lehet benne valami, mert egy amcsi lapon láttam arról a rugóról egy képet és váltógondokról írtak.
az már kor..enyém csak 1974es volt...bár nem volt ilyen szép állapotban,céges motor volt aztán én mint fakezű tanuló minden 7végén a homokbányába adtam neki az ívet..iszonyatosan jól ment és a végtelenségig megbízható volt
Ha jól tudom 30 év körüli
szép
ez még turbós,ilyen volt az első motorom is
javítható..tudtommal a sebességváltó tengelyhez tartozó mechanizmusban lévő kis rugó gyengül el ezért sokkal határozattan kell bele rúgni,de ha jól beállított feszes lánccal mész akkor nincs ilyenvagy legalább is sokkal ritkább probléma..tudtomma l