Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor a fő útról nyílik az utca
Igen ott jössz tovább az iskola fele,és baloldalon lesz egy bányászszobor mögötte megy fel egy jó meredek utcan,na abban lakon én.
így nem tom

endurozás közben egy fornettis büfénél szoktunk megállni a fő utca mellett
Szia!
Igen én csernyei vagyok Kossuth Lajos út.19
Szió!

Lehet, hogy pénteken megyek motozni. Te Csernyén vagy megtalálható?
Ez attól függ kinek mi a durva!
Mert az hogy neked az az nem azt jelenti hogy másnak is!
Az enyémen már a 14:41 is elég durva
Hát ma nem tudok beszámolni az áttalakítás utáni viselkedéséről a mocinak sajnos.
Szétszedtem de a lánckerék nem érkezett meg hozzá,remélhetőleg holnap már készen lesz és estefelé megírom hogy milyen lett a cross áttételezéssel.
Végülis szinte minden cross mocin 13/48 vagy 14/51-es van esetleg még 13/51 ami már nagyon dúrva.
megfontolom

köszi
ja még telóharisnya,természetesen digitális kijelző amin egy csomó dolgot megtudhatsz köztük a km/h-is!Ha érdekel gyere el is nézd meg probáld ki.
Szia!
Megvan hozzá az utcai kit ami 2 db tükör lámpák,index,gyári utcai lánckerék első hátsó,rendszámtartó,+aluminium kartervédő,hütővédő,kormánymagasító3cm+fekete cross idomszett,teló olaj most lett cserélve illetve 4üzemóra a frissolaj és szűrőkben,csak motorex ment bele,szép állapot és kitűnő műszaki is.ventilátor nincs rajta de a többi már kiépítve ugyanis volt rajta csak eltöröt.annyira meg nem nyuztam hogy megforraljam.
tieddel is szemezek már jó ideje ......... index, km/h, hűtőventillátor is van neked ?
sztem azért az exc525 nem egylapon említhwtő a drz-vel bár szerintem a drz is jó motor.akkor neked a llegjobb választás a kettő közötti 450-es exc.
Szia!Vegyél ktm 450 exc-ét!Az a legjobbTMondjuk az enyémet 2005.10.havi rendszámos 1.180.000Ft
160 üzemóra+ rengeteg extra.
Sziasztok !
Most állok motorvétel előtt.
Szerintetek suzukidrz400e vagy ktm 525exc ?
ÉS a KTM jobb anyival amivel drágább ?
beteg vagyok.... becsípődött kicsit a nyakam
Mizu?
szia
Szióka!
ééén ?
Hip-hop jön Vukk
passz
Ez ok....De hol van Vukk?
ő átváltozott Gsanya.. -nak
mint annak idején lünyő46...szabi46-nak
De hoé van Standar? ? ?