Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zoral hangja van,tiszta amcsi...
le a kalappal
köszi, elvileg megvan már ami kell. még a tűn kell állítani.

néztem a hétvégi képeiteket. van még egy szép kawa a tiedén kívül.
fekete felni, 450-es ha jól láttam.

az 08-as?
oksa megkérdezem..most épp passzivon vannak
én kedvelem a pirosat
kérdezd már meg tőlük hogy ismerik-e az "Acerbis" játékost vagyhogy mi a nevük LÉGYSZI
Én nem..nálam a COD 2 és az Age of 2 a plafon,csak nálunk a fél szak ott lógott és fragoltak az ET-n
Karburálás meg volt azt hiszem nekem is vannak itthon fúvokák ha esetleg kell szólj megnézem milyen van .
Ez az ami sokat számít még nagyon,ha a 15-ös helyett 14-est raksz előre olyan mintha 3foggal nagyobbat raknál hátra,tehát 51 lenne hátúl.
Ehez még hozzájön a hátsó alapból 2-vel nagyobb így már olyan mintha 5foggal nagyobb lánckerék lenne rajta,huhhuuuu tudod mit jelent az egy mocinál,óriási nagy a külömbség a kerékre leadott erő között.
Te is csak a pirosra mész?
igen!
Te is?
még nem...hétvégére összeraktam mindent faxán, erre elkaptam vmi kötsög kórt...pihi.

most hétvége remélem már ok lesz.

de beröffentettem: pufff
te figyuzz már...ennél több képet nem tudtál feltölteni?

ET-zel te is?
ááá...ezekkel a hondákkal megszédítesz
Ködös-Albion
mivel én mentem azon 14-50 az áttétel, mindenesetre teljesen más a motorkarakterisztika.
és merre veszed az irányt ha szabad tudni?...
ez az végre....

Tetézem a 450-550-650nél még a dugatyú tetejének az alakja is változik,domború,lapos és homorú a különböző kompresszióviszonyok miatt
Gery kipróbáltad már az új motorodat Az új pufogóval?
Más az áttételezése szerintem az FC-nek mint pl az EXC-nek.
Egyrészt ezért is érzed erősebbnek mert az EXC-n elől 15 hátúl 48-as lánckerék van,igy nem ad le akkora erőt a kerékre és a sebességek is hosszabbak.
Ha jól tudom az FC450-en 13-as első és 48-as hátsó van így a kerékre ható erő egyből másabb jóval nagyobb erért is érzed a gépet erősebbnek nem is kicsivel!
freestly
be kell szereznem valami paripát addígra... ha nem jön össze semmi akkor marad a vésztartalék, hogy drz-t veszek
fütyülőrécék vs. menés
ha szerencsétek lesz, akkor összefuttok majd a fütyülőrécékkel is meg a többiekkel