Haver CR250-e megállt hét végén, szétszedtük és a főtengelyen levő lemez szakadt le, amiatt állt be a blokk. Mit lehet ilyenkor tenni? Nélkülözhető az a lemez a főtengely oldaláról, vagy muszály új főtengelyet venni?
hát nekem is a vastag kesztyűn át egy idő után beleütött a hideg a kezembe ...majd csinálj képeket ha mész egom felé... te neked mennyit eszik a kisdoki? már kérdezni akartam...
nekem sem szokott lenni gond a téli pihenő utáni beindítással ...de szíp ....már alig várom h melegebb legyen...mert thermoban is majd lefagytam tegnap
volt jo is meg rossz is...moccoltam én is mutti robeszával, non hiányzott már...de a drágámba még nix akksi...ugyh miota hazahoztuk én többet mentem vele mint anyum
Haver CR250-e megállt hét végén, szétszedtük és a főtengelyen levő lemez szakadt le, amiatt állt be a blokk. Mit lehet ilyenkor tenni? Nélkülözhető az a lemez a főtengely oldaláról, vagy muszály új főtengelyet venni?
www.blackmotors.hu ők is rendelnek aunertől
kösz...
Mit szeretnél rendelni?
Az Aunernél hogyan tudok rendelni? Van valami web shop vagy emailben...
megérzéseim szerint sokat fogok arra járni motozni
egy picit fáztam, de azzal nem foglalkozunk
hétvégén, ha jó idő lesz legurulok Esztergom fele
Súr cross pálya
Nagyon tetszett a hétvégi mocizás!
Eddig is szerettem a kisdokit, de most már teljesen szerelmes lettem a kis drágámba!
Neked milyen volt a hétvégéd?