Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ők vannak az auner közvetlen szomszédságában, még az is lehet, hogy egy cég, nem tom
Segítség!

Haver CR250-e megállt hét végén, szétszedtük és a főtengelyen levő lemez szakadt le, amiatt állt be a blokk. Mit lehet ilyenkor tenni? Nélkülözhető az a lemez a főtengely oldaláról, vagy muszály új főtengelyet venni?
találtam egyet.
www.blackmotors.hu ők is rendelnek aunertől
kösz...
és külföldi, mondjuk ausztia?
Ők rendelésre hozzák a cuccost.

Mit szeretnél rendelni?
a magyarnak sincs
valami honlapjuk nincs ahol megtudnám nézni a cuccokat?
azt nem tom, de megtudom adni az egyik ismerősöm telefonszámát akinek motoros boltja van és kapcsolatban áll a magyar aunerrel
aha, ha lehet mert külföldről drága a futárdíj nem?
A magyar aunertől akarsz rendelni?
Hali!

Az Aunernél hogyan tudok rendelni? Van valami web shop vagy emailben...
biztos vagyok benne, hogy nyáron talizunk majd

megérzéseim szerint sokat fogok arra járni motozni
így így kis gyönyörűségek remélem majd egyszer lex egy közös foto is roluk
jó kis mocc mind a kettő
enyém is csak kivi voltam...
3 - 3.5
hát nekem is a vastag kesztyűn át egy idő után beleütött a hideg a kezembe ...majd csinálj képeket ha mész egom felé... te neked mennyit eszik a kisdoki? már kérdezni akartam...
én is jól beöltöztem a bőrruci alá
egy picit fáztam, de azzal nem foglalkozunk

hétvégén, ha jó idő lesz legurulok Esztergom fele
nekem sem szokott lenni gond a téli pihenő utáni beindítással ...de szíp ....már alig várom h melegebb legyen...mert thermoban is majd lefagytam tegnap
pénteken én is paráztam, hogy hogyan fog indulni a kidoki, de nem hagyott cserben

Súr cross pálya
volt jo is meg rossz is...moccoltam én is mutti robeszával, non hiányzott már...de a drágámba még nix akksi...ugyh miota hazahoztuk én többet mentem vele mint anyum
Szió!
Nagyon tetszett a hétvégi mocizás!
Eddig is szerettem a kisdokit, de most már teljesen szerelmes lettem a kis drágámba!

Neked milyen volt a hétvégéd?
szió fox mizu?
hááááááááát izé........ élveztem a hazavezető utat