Látom alább az aunerről volt szó. A Blackmotors üzlete mellett van Budapesten, de pl. Gyöngyösön a Best-Motorsba is tudsz rendelni az aunerből (1 a tulaj), és nagyon gyorsan megjön! Az árak nem a legkedvezőbbek, de rendesen kiszolgálnak mindennel. Mi szinte mindent onnan szerzünk be.
estét!
na összerraktuk a mocit és már megszűnt a zaj, a vezérműlánc volt laza... de még van egy gond, alapjáraton megy a moci aztán gázhúzásra felpörög és nemesik vissza a fordulat. mi lehet a baj?
gondolom vmi a karbiban, de vmi kis útmutatást kérek!
keselyű!
te a sonkaburkolatra gondoltál...az szakadt le nektek.............meg nekem is
a forgattyúsháztérfogat kitöltése miatt használják ezt a lemezt ...ez van, hogy megrepedezik és vagy elmozdul vagy inkább kitörik belőle kis darab ezt megeszi motor és kuka ...
elméletileg új cucc kéne...... de ne vegyetek mert lemezt nem egyszerű szerezni de ha szerzel nem egyszerű felrakni ....
3 ilyen esetnél bábáskodtam egy a saját régi hondám volt vagy 15 éve és akkor még szarabbul esett.....aztán nem préseltem szét a főtengelyt hanem levágtam óvatosan a lemezt róla és azóta működik a motor.......a másik kettőnél is így tettünk
de azért vigyázz nem vastag a lemez és mikor vágod akkor bele ne vágj a főtengelybe
amúgy mi féltünk hogy nem lesz akkora elősűrítés meg ilyesmi de érezhetetlen a különbség
úgyhogy nyugodtan levághatod
Arra gondoltál gyújtógyertya.
Munka közben használod? Azt mondtad, hogy Néha, Azt mondom, hogy Nem.
Különösebb tudás kell működtetéséhez? Azt mondtad, hogy Igen, Azt mondom, hogy Nem.
Többszínű? Azt mondtad, hogy Igen, Azt mondom, hogy Nem.
Éjjel használatos? Azt mondtad, hogy Lényegtelen, Azt mondom, hogy Igen.
Úgy tűnik nekem is meglesz a gép!
na összerraktuk a mocit és már megszűnt a zaj, a vezérműlánc volt laza... de még van egy gond, alapjáraton megy a moci aztán gázhúzásra felpörög és nemesik vissza a fordulat. mi lehet a baj?
gondolom vmi a karbiban, de vmi kis útmutatást kérek!
te a sonkaburkolatra gondoltál...az szakadt le nektek.............meg nekem is
a forgattyúsháztérfogat kitöltése miatt használják ezt a lemezt ...ez van, hogy megrepedezik és vagy elmozdul vagy inkább kitörik belőle kis darab ezt megeszi motor és kuka ...
elméletileg új cucc kéne...... de ne vegyetek mert lemezt nem egyszerű szerezni de ha szerzel nem egyszerű felrakni ....
3 ilyen esetnél bábáskodtam egy a saját régi hondám volt vagy 15 éve és akkor még szarabbul esett.....aztán nem préseltem szét a főtengelyt hanem levágtam óvatosan a lemezt róla és azóta működik a motor.......a másik kettőnél is így tettünk
de azért vigyázz nem vastag a lemez és mikor vágod akkor bele ne vágj a főtengelybe
amúgy mi féltünk hogy nem lesz akkora elősűrítés meg ilyesmi de érezhetetlen a különbség
úgyhogy nyugodtan levághatod
hát ez kész
De ahogy nézem az egy távtartó ami a főtengely axiális lógását határozza meg....erősen ellenjavalt,hogy az nélkül rakjátok össze
Munka közben használod? Azt mondtad, hogy Néha, Azt mondom, hogy Nem.
Különösebb tudás kell működtetéséhez? Azt mondtad, hogy Igen, Azt mondom, hogy Nem.
Többszínű? Azt mondtad, hogy Igen, Azt mondom, hogy Nem.
Éjjel használatos? Azt mondtad, hogy Lényegtelen, Azt mondom, hogy Igen.
FASZ
itt a főtengelye,mutass rá
Jah itt van 2 hétvégi kép....szerintem egész jók