Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nincs baja ne nyúlj hozzá, indul rendesen hidegen melegen? mennyi üzemóra van benne? Az enyém most lépte át a több mint 100órát esedékes volt szétszedni a nagyobb baj elkerülése véget
Oké oké. Ha nincs odatekerve akkor mindent értek! Ezért kérdeztem.
Még a jelre állítás elött fotóztam ott vannak a jelek a keréken keresd meg látszanak. Amit beraktam azon csak simán paintba csináltam négy pöttyöt jelölés gyanánt.
Ja.. vagy hogy a másik kettő ahoz a sikhoz van egyvonalban?
Na ez kavar meg engem. Basszameg még mindig nem értem. Nem látom a síkot. Azt igen amit berajtoltál! De ott nincs rajta jel, vagy full vak vagyok! Én azt a két pontot néztem a jelnek, vagy az is az!? Csak nincs jelen? Bocsi de tényleg nem világos.
szia!
A kx250-esen?Szerinted ameddig nincs gond a rmz250-semmel addig ne nyúljak hozzá?Persze olajat szűrőt ,légszűrőt rendszeresen cserélem 6-8 üzemóra.
A vonal a jellel egy vonalba ott a felsö holtpont. És alul is a fötengelynél jelre kell tekerni utána szedheted szét
fölrakod bakra,kikapod a gyertyát,berakod 6.ba és addig forgatod a kereket míg a vezérműtengely bütykei egymástól elmutatnak vagyis egymás tükörképei (ez a sűrítési munkaütem és nem pedig szelepváltásé)
Ok
Ezt az állapotot nevezik T,D.C állásnak?
jaja
elul a T betűt kell nézni
fent meg a vonalakat
Az oké, de már a felső holtpontra is a lendkeréken található jel alapján tekered nem? És akkor passzolnia kell a másik kettőnek, illetve négynek. Vagy nem?
amikor szétkapod a vezérlést,mindig felső holtpontba kell tekerni...akkor esnek egybe ajelek és majd az alapján kell összetenni
Jah azt olvastam csak írtad hogy tervbe van az eloxállás De marha szép innen!
Meg biztos közelről is szép
értettem
Köszi.
Nekem is lapkás, ezért is okoz fejtörést, számolgatni mi merre meddig. Áhh, még nem is merek hozzányúlni!
Fogaskerekenként 2 jel? De azok hogyan esnek egy síkba? Vagy most nincs jelre tekerve?
majd odaadom egy körre .....

de aztán nekem nem a tesco parkolóba kézifékes csapatásokat gyakorolni
Ma megrendeltem a barátomtól a motyókat, talán pénteken össze is rakjuk. szelepeket is be kell állítani lapkázni kell az egyik szivónál kisebb a hézag holnap csinálják. Egy vezérmülánc 8000ft gyári elég normális ára van.
nemtudom,nem eloxáltattam
mi fujtuk le..de majd elviszem eloxáltatni,mert ez szeirntem nem lesz tartós
Hy!
Hát ez igencsak full-ossan néz ki!
Eloxáltatni Bp-n vmi Bartók Béla Úton lehet nem?
de szíp
Ja lapkás a szelepállitás A fogaskerekek megvannak jelölve, és a felső holtpont a hengerfejjel van egy síkban mind két keréken A négy jelölésnek egy vonalba kell esnie.
errare humanum est...
ja szivó és kipuff
lapkás

mikor lezs kész...ha megjön csütörtökre az aszar,akkor péntekre vagy szombatra..
Na.. profik vagytok! Jee. Bárcsak én is itt tartanék már! A felső fogaskerekek, hogy vannak jelen? Szívó illetve a kupofogo? Lapkás a szelepállítás? Egyébként Sziasztok!