Ha nincs baja ne nyúlj hozzá, indul rendesen hidegen melegen? mennyi üzemóra van benne? Az enyém most lépte át a több mint 100órát esedékes volt szétszedni a nagyobb baj elkerülése véget
Még a jelre állítás elött fotóztam ott vannak a jelek a keréken keresd meg látszanak. Amit beraktam azon csak simán paintba csináltam négy pöttyöt jelölés gyanánt.
Na ez kavar meg engem. Basszameg még mindig nem értem. Nem látom a síkot. Azt igen amit berajtoltál! De ott nincs rajta jel, vagy full vak vagyok! Én azt a két pontot néztem a jelnek, vagy az is az!? Csak nincs jelen? Bocsi de tényleg nem világos.
szia!
A kx250-esen?Szerinted ameddig nincs gond a rmz250-semmel addig ne nyúljak hozzá?Persze olajat szűrőt ,légszűrőt rendszeresen cserélem 6-8 üzemóra.
fölrakod bakra,kikapod a gyertyát,berakod 6.ba és addig forgatod a kereket míg a vezérműtengely bütykei egymástól elmutatnak vagyis egymás tükörképei (ez a sűrítési munkaütem és nem pedig szelepváltásé)
Az oké, de már a felső holtpontra is a lendkeréken található jel alapján tekered nem? És akkor passzolnia kell a másik kettőnek, illetve négynek. Vagy nem?
Köszi.
Nekem is lapkás, ezért is okoz fejtörést, számolgatni mi merre meddig. Áhh, még nem is merek hozzányúlni!
Fogaskerekenként 2 jel? De azok hogyan esnek egy síkba? Vagy most nincs jelre tekerve?
Ma megrendeltem a barátomtól a motyókat, talán pénteken össze is rakjuk. szelepeket is be kell állítani lapkázni kell az egyik szivónál kisebb a hézag holnap csinálják. Egy vezérmülánc 8000ft gyári elég normális ára van.
Ja lapkás a szelepállitás A fogaskerekek megvannak jelölve, és a felső holtpont a hengerfejjel van egy síkban mind két keréken A négy jelölésnek egy vonalba kell esnie.
Na.. profik vagytok! Jee. Bárcsak én is itt tartanék már! A felső fogaskerekek, hogy vannak jelen? Szívó illetve a kupofogo? Lapkás a szelepállítás? Egyébként Sziasztok!
A kx250-esen?Szerinted ameddig nincs gond a rmz250-semmel addig ne nyúljak hozzá?Persze olajat szűrőt ,légszűrőt rendszeresen cserélem 6-8 üzemóra.
Ezt az állapotot nevezik T,D.C állásnak?
elul a T betűt kell nézni
fent meg a vonalakat
Meg biztos közelről is szép
Nekem is lapkás, ezért is okoz fejtörést, számolgatni mi merre meddig. Áhh, még nem is merek hozzányúlni!
Fogaskerekenként 2 jel? De azok hogyan esnek egy síkba? Vagy most nincs jelre tekerve?
de aztán nekem nem a tesco parkolóba kézifékes csapatásokat gyakorolni
mi fujtuk le..de majd elviszem eloxáltatni,mert ez szeirntem nem lesz tartós
Hát ez igencsak full-ossan néz ki!
Eloxáltatni Bp-n vmi Bartók Béla Úton lehet nem?
lapkás
mikor lezs kész...ha megjön csütörtökre az aszar,akkor péntekre vagy szombatra..