Jép napot mindenkinek.
Ma hívtam fel egy motorfelvásárlót hogy mennyiért számítaná be a gépet egy új rendszámos mociba.
Az új DRZ 1550000 lenne rendszámmal és amikor mondta hogy az enyémért 800E Ft-ot adna majdnem úgy tettem vissza az álkapcsomat a helyére,azt hittem előszőr nem jól hallom mit is mond.
Hát ez lehúzás a köbön,van képük ehez,szánalmasak,jól felhúztam magamat rajta.
Egy motorból akar magának ekkora hasznot csinálni,na az ilyenektől is kiver a víz ezeket is el kell gyorsan felejteni.
én is imádom a 250est...
na mind1...majd lesz valahogy...
na én asszem elteszem magam holnapra...reggel suli....
6 óra villamosságtan.....okádni tudnék tőle
Joccakát skacot
csao
ennek ellenére kurva szivesen versenyeznék 450 el...mert kurvára bejött nyársapáton..jót tudtam vele menni szerintem....
de 250 2t...egy külön műfaj.....
és olcsóbb is....
hát nemtom...
RC is visszaült 2t re...
jóez...töredéke a fentartása..
igazából nem az a drága hogy megvegyem az uj 450 est...mert leszarom,behitelezzük...csak ha meg valami elromlik....hiába szervizelem rendesen...meg olajat cserélek mindig...bármikor lehet valam....
Andrisnak elromlott az olajpumpája...7 kilós kár...hopsz
Ma hívtam fel egy motorfelvásárlót hogy mennyiért számítaná be a gépet egy új rendszámos mociba.
Az új DRZ 1550000 lenne rendszámmal és amikor mondta hogy az enyémért 800E Ft-ot adna majdnem úgy tettem vissza az álkapcsomat a helyére,azt hittem előszőr nem jól hallom mit is mond.
Hát ez lehúzás a köbön,van képük ehez,szánalmasak,jól felhúztam magamat rajta.
Egy motorból akar magának ekkora hasznot csinálni,na az ilyenektől is kiver a víz ezeket is el kell gyorsan felejteni.
csaóóóóóóóóó
nem vagyok hülye
na de most télleg megyek...
halihó
de most sokáig jó lesz legalább...
na mind1...majd lesz valahogy...
na én asszem elteszem magam holnapra...reggel suli....
6 óra villamosságtan.....okádni tudnék tőle
Joccakát skacot
csao
szeretnék 450 est...de fosok az esetleges problémáktól
megragadt a motor...
henger csere,komplett főrengely,hengerfej(vezérléssel együtt) stb....
lessétek meg...
Carmichael szétküldi az RM250 et a háza mellett.....
de 250 2t...egy külön műfaj.....
és olcsóbb is....
RC is visszaült 2t re...
jóez...töredéke a fentartása..
igazából nem az a drága hogy megvegyem az uj 450 est...mert leszarom,behitelezzük...csak ha meg valami elromlik....hiába szervizelem rendesen...meg olajat cserélek mindig...bármikor lehet valam....
Andrisnak elromlott az olajpumpája...7 kilós kár...hopsz