Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már nagyon billegett a dugó és felül meg alul is lekapta a nicasilt...
gondolom Grill kurávra gondozta előtte....ingyé volt neki...
hiába lezs benne persely...durván meglesz csinálva...tuningmesternél van....aztmondta hogy kibaszott zoral lett a henger
szio hogy vagy?
En vagyok mar csak egy melonap es csomagolas es repcsi 2.5unalom hacsak ufo nem jon utana landolas es moci ha nem havazik mert akkor renszarvas fulet huzom
kösz elvagyok ....motorozunk amikor lehet ..motor hibátlan ...igaz még csak 5300 km.van rajta
Szió!

Mizu?
veled mi ujsag ?jol uzemel geped?
Aztakurva!
Ez nem kis tétel.
Miért kellett perselyezni a hengert? Megsérült a nicasil?Amúgy betartod a 30 üzemórát?Nagyon filozok én is, hogy birja-e még a dugóm, de asszem csere lesz nemsokára. Nem várom meg, míg elkezd csörögni.
termeszetesen csak meg kell csinalnom jogsit:D
kint van egy trukom ugy lehet rakni de itthon nincs 2hetre megyek ki es minden jol megy husaberg supermotokat is szaktekintunk hazai palyan kiallitasra jovok vissza mindenkepen,jo lenne tobbet mocizni de most fegyvereke volt a fo szerep oktatas stb
szewa emberek!

ma jól kikellett motoroznom magam az erdőbe mert legközelebb már csak holnap megyek meg hétvégén
jó volt .....gasgasba raktam fel képet

szia kornélh ...mi újság ? hogy vagy? ....jössz majd haza motorozni ?
főtengelycsapágy csere,főtengelyszimering csere,dugócsere,henger perselyezés,henger reszelés,hengerfej polírozás,komplett jobb oldali power szelep csere,himba+lengővilla felujjítás....
asszem ennyi...
amugy semmi baja nem volt...
csak már fura hangja volt aztán szétkaptuk...
szúszá
gyurkával nem beszéltem még de holnap bemegyek hozzá mert visszaviszem a kawás gatyát mert egy fos...szátmálott a varrás mentén...
aztán megkérdezem majd hogy mi a geci kurva élet tart 2 hónapig pár kis lófasz alkatrtész beszerzésén?
ááá de geci ideges vagyok
nem sok, nekem is xtm van csak kisebb kiadásban, ugy volt veszek gepet de , huh info ora vége mindjart otthonrol befejezem a mondatom
szeva de de ugy volt ambartavaly sok mindent akkartam de nem az en evem volt,XT Svedben van hamarosan repulok haza es tesztelem:) es termeszetesen dobog fell fotokat is veled mi zus?
szasztok
kornél, nem ugy volt hogy honda supermotyod lesz?
most olvasom adatlapodon, hohy xt-d van dobhatnál fel képet
Már csütörtökön megérkeztek az alkatrészek, csak a Gyurika szabin volt csüt péntek, hétfőn pedig nem tudták bevételezni, de ma megkaptam. Hívtad már közvetlen őket?
mit tudtok motor kiallitasrol Aprilisra ateszik?
Helo, nem követem annyira a fórumot, de nekem is KX-em van (ugyanúgy néz ki,mint a Tiéd csak kisebb ). Mi történt a motoroddal?
szasztok hogy avgytok?
jó neked..
de nekem azt mondták hogy semmi nem érkezett a központi raktárba....
ezek szerint mégis...
lefogadom hogy ott hánykolódik valahol az én cuccom is..
Igazából, nem volt semmi baja, ezek inkább általánosabb dolgok. Lánckerekek, gyertya, tágulási tartály, teló szimeringek, szelep lapkák, fékbetétek ilyesmik, semmi komoly.
Mit kellett hozzá rendelni,mi volt a baja?
Hali!
Sziasztok!
Képzeljétek megjöttek az alkatrészek amiket rendeltem, 8 nap volt a teljes átfutási ideje. Már most gyomor idegem van, a hétvégén nagy motorozás van kilátásban, remélem jó idő lesz!
Ezek a motorok csak 1/2-ig használtak,mert a többi időt a levegőben tőltik,érdemes lenne megvenni ettől a sráctól
Ez már nem hülye hanem egy köcsög szemétláda.
Használtan ér annyit az RXV mint a DRZ újonnan.
Ez meg le akar szedni 500E ft-al,basszus ekkora egy faszt!