Hát vikotor én megelőztelek már érdeklődtem mindenhol olyan embert nem fogsz találni aki megmondja mit vegyél és mit ne. Sőt olyant sem aki meg mondja melyik motornak mi lehet a baja és mi romlik el rajta nagyon sok mindentől függ hogy használták ideáig és hogy TE hogyan,mire szeretnéd használni de most láttam CR-ed van akkor nem is koptatom a billentyűket mert akkor képben vagy ;-P (vagy nem)
Én körbe jártam a témát kipróbáltam pár mocit (RMX,TSR,WR,CRM,SX) utána néztem az alkatrészeknek is tudom hogy nem akarok versenyezni és a sárkány határait sem akarom próbálgatni maximum a sajátjaimat.
Így az én választásom az RMX 250 lett tartós mutatós és SUZUKI ;-P alkatrészben csak a KTM jobb persze kell is neki ;-PP
De csak most jön a java meg kell találni a megfelelő darabot és szerintem a legnehezebb része
De most úgy nézik hogy révbe érek és meg lesz ;-P
sziasztok
nem sok infom van kawasakikról akinek van tapasztalata róla irjon már. engem főleg a kdx 250 érdekelne h mennyire strapabíró más hasonlo motorokhoz képest(pl rmx 250, kx 250, cr 250...), könnyen széthullik vagy sem, mert ugye ezek a cross és enduro motorok azért kapnak rendesen:)
előre is köszi: Viktor
Én körbe jártam a témát kipróbáltam pár mocit (RMX,TSR,WR,CRM,SX) utána néztem az alkatrészeknek is tudom hogy nem akarok versenyezni és a sárkány határait sem akarom próbálgatni maximum a sajátjaimat.
Így az én választásom az RMX 250 lett tartós mutatós és SUZUKI ;-P alkatrészben csak a KTM jobb persze kell is neki ;-PP
De csak most jön a java meg kell találni a megfelelő darabot és szerintem a legnehezebb része
De most úgy nézik hogy révbe érek és meg lesz ;-P
Remélem azért segítettem valamit;-PPP
nem sok infom van kawasakikról akinek van tapasztalata róla irjon már. engem főleg a kdx 250 érdekelne h mennyire strapabíró más hasonlo motorokhoz képest(pl rmx 250, kx 250, cr 250...), könnyen széthullik vagy sem, mert ugye ezek a cross és enduro motorok azért kapnak rendesen:)
előre is köszi: Viktor
0620 4627680
na további jó gondolkozást, megyek bekeverem a benyát délutánra
eleve nem basztatás volt, csak mondtam hogy ott vannak t.bányán, hátha ismerkedni akarsz...amugy meg Siki