Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello mindenkinek hogy vagytok?mi a tema?
pár kép a mai napról :D
oksi, vettem, majd csörizek
Ja és a KDX-hez elég boros az alktarész (gyári)
Hát vikotor én megelőztelek már érdeklődtem mindenhol olyan embert nem fogsz találni aki megmondja mit vegyél és mit ne. Sőt olyant sem aki meg mondja melyik motornak mi lehet a baja és mi romlik el rajta nagyon sok mindentől függ hogy használták ideáig és hogy TE hogyan,mire szeretnéd használni de most láttam CR-ed van akkor nem is koptatom a billentyűket mert akkor képben vagy ;-P (vagy nem)

Én körbe jártam a témát kipróbáltam pár mocit (RMX,TSR,WR,CRM,SX) utána néztem az alkatrészeknek is tudom hogy nem akarok versenyezni és a sárkány határait sem akarom próbálgatni maximum a sajátjaimat.

Így az én választásom az RMX 250 lett tartós mutatós és SUZUKI ;-P alkatrészben csak a KTM jobb persze kell is neki ;-PP

De csak most jön a java meg kell találni a megfelelő darabot és szerintem a legnehezebb része
De most úgy nézik hogy révbe érek és meg lesz ;-P

Remélem azért segítettem valamit;-PPP
sziasztok
nem sok infom van kawasakikról akinek van tapasztalata róla irjon már. engem főleg a kdx 250 érdekelne h mennyire strapabíró más hasonlo motorokhoz képest(pl rmx 250, kx 250, cr 250...), könnyen széthullik vagy sem, mert ugye ezek a cross és enduro motorok azért kapnak rendesen:)
előre is köszi: Viktor
Vélemények?
Nikk itt vagy
Eladó Yamaha Bear Tracker250 quad Vagy csere is érdekel modj rá egy árat és ha elfogadható tiéd a quad
0620 4627680
nah, mostmá szánsájn ezerrel... holnap istenkirály lesz....
na indulunk mocizni, majd lökök képeket, pááá
heló,szevassz
ha komolyan vetted amit írtam, akkor te vagy mind2ő
na további jó gondolkozást, megyek bekeverem a benyát délutánra
Most én vagyok a hülye vagy tevagy 1 krónikus balfasz? hmm gondolkozzunk!
nem de erre nem tudok mit reagálni
eleve nem basztatás volt, csak mondtam hogy ott vannak t.bányán, hátha ismerkedni akarsz...amugy meg Siki
Kaposvári buli a DISCOVERY-n
nah mivan siki megállt a tudomány?
hali
nah készülődők hellotok!
amúgy meg Tatabánya:)
mit basztacc?faszt ugacc már korán regggel ember..
ott van mindenki tatabányán, miért nem mész ki ismerkedni?
Jóreggelt mindenkinek hogy vagytok?
azon én is röhögtem
"ez az marha jol megy ez az ooooo "