Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szió!

Nem sok, hétfőtől dolgozom, bár csak négy órás időbeosztással. Tegnap voltam Esztergom fele gurulni.

Már szinte kultúrhely lett. Én először nem is tudtam hogy létezik.
Hello csajszi,helyzet?
Áh akkor elfogy a benzin belőle

Szép! Kíváncsi lennék milyen lehet pályán, lehet alul maradna.
hopp,,, én aszittem a KLXel voltál..
igy már más..
Durván olyan 5-6 körül ehet, és nem mondhatnám hogy húzattam, néha belecsúszott 140. De átlag 90-110 tempóval mentünk. Szerintem ez nem olyan vészes egy 660-as géptől, de megmondom őszintén nem szeretem bele. Valamiért nem tetszik nekem ez a motor, nehéz, és én lomhának találom, de nagyon jó nyomatékos. Véleményem szerint elférne benne egy 6. sebesség, a fékek futómű viszont baromi jók.
egyszerűbb ha be indítod
Okémajd a hátamon viszem nem tolom...
Ja amúgy nicsen haris....
akkor most ezt már 2x is megválaszoltad..
Szasztok crossördögök
érdekel igazából
hanem viszonlyag olcsónak találom az árát akkor komolyabban is
Yamahával voltam, nem a KLX-el, tegnap tankoltam teli, és nulláztam, 180km újra teli, 9liter ment bele.
és ez menyi liter benya volt neked?
Huuu… hazajöttem, mentem egy 200kmt, a végén már majdnem lefagytam.
Voltam kint Pilliscséven is, eszméletlen mennyi motoros volt kint, edzőtábor van. Ostrákok Svájciak Németek. Beszéltem a Kökényesivel és állítólag ez a pálya utolsó éve.
háhá
arrow renccer
mid fáj már mit szeretnél? vagy csak ugy érdekel?
ja úgy könnyű
a motorral együtt..
te hogyan vetted a rendszert rá?
nem a faszt nekem tuning rendszer van a gépen meg digit pover tudod ami beállitja magát és pöpecül müködik a masins és dobott rajta a kipurendszer
azt nem tudom mennyit ér de kapni azt lehet rá, tehát nyilván értelme is van..
de miért érne kevesebbet a feladata ugyan az, csak talán finomabban nyit az elektromos...
szerintem nincs különbség....aztán lehet nagy faszságot mondok
igen ezvolt
csak egyik ismerősőm mondta hogy elektromos powernál nemsokat ér a másik rezó
Skyro, szntem elektrongyos poweres gépre is lehet tuning rezot dobni, legalábbis ha abbol indulok ki, hogy 125ös dt-re lehet kapni rezokat(több félét is) és elektromos a powere akkor....
teccikérteni
vagy nem ez volt a kérdés tegnap a GG-be?