Jah szobaton indultam sóskúton én is...egész jó pályánk volt kb. 7 perc volt 1 kör, volt benne minden:ugratók,mandínerek,mély homok,endúrós ösvények stb..Rajom jó szar volt, nem indult elsőre de aztán egész hamar utolértem őket egy Crf-es gyerekkel együt.Aztán az erdőbe benéztem egy fordulót, nekiparkoltam egy fának motorostul :D...gyors felpattantam aztán go továb...a leg jobb az volt hogy elhajlott a fék pedálom és egyeltalán nem ált lábra így szinte csak első fékkel mentem végig vagy 20 percet...így nem is tudtam úgy menni ahogy kellet volna szal 6.helyre sikerült behozni a kékséget...
A legjobb hogy az 5.helyen állóval utolső körbe csatáztunk de ő sokkkal rövidebbeket tudott fékezni, a végén 1(!) mp-vel maradtam le tőle...amúgy a köreim is sokkal jobbak voltak az övénél, ha lett volna még 1 kör akkor tuti meglett volna...Jah 1-2 fórumost én is láttam
erre én is gondoltam, de amikor a 10esen kellet átjönnöm keresztbe, akkor érdekes volt a helyzet
égett is hazafelé a pofám, igyekszek az utáckba sunnyogva szép halkan eljönni.....na ez most nem jött össze
Hát végül is az is elképzelhető hogy az a kis bizgentyüs kalantyú egy kicsit belever abba a kis pöcökbe és elfordul a sarkon és nem találja a vissza útat és ha szívatód akkor ő is szívat és.......
jónagyot kivánok!
távgyógyítok segitségét kérném....menet közbe eccercsak le akart állni a motor, mintha nem kapna benyát...kuplung be, nagygáz akkor pörgött...ha kis gázt húzok, le akar állni...nyélgáz körül használható, ha ráhuzom a szivatot akkor jobb vmivel
főfúvókával nincs gond, membrán okés, légszűrő tiszta, gyertya jó, váltó olajat nem eszi
reménykedhetek benne, hogy ha sikerül kibasztatni az alapjárati fúvókát, akkor meg , hogy az a bűnős, vagy másfelé kell keresgélni?
esetleg gyujtás felőli főtengely szimeringtől vesz kis plusz luftot?
A legjobb hogy az 5.helyen állóval utolső körbe csatáztunk de ő sokkkal rövidebbeket tudott fékezni, a végén 1(!) mp-vel maradtam le tőle...amúgy a köreim is sokkal jobbak voltak az övénél, ha lett volna még 1 kör akkor tuti meglett volna...Jah 1-2 fórumost én is láttam
na lefügyök, addig remélem meg távgyógyítja vki a motoromat
leföstöttem
Pixu, csak és szivszok
Nekem úgyis egy nagyon lelakott motorom van csak.
bár nem sokáig maradtunk a kiállításon, mert siettünk Sóskutra
égett is hazafelé a pofám, igyekszek az utáckba sunnyogva szép halkan eljönni.....na ez most nem jött össze
távgyógyítok segitségét kérném....menet közbe eccercsak le akart állni a motor, mintha nem kapna benyát...kuplung be, nagygáz akkor pörgött...ha kis gázt húzok, le akar állni...nyélgáz körül használható, ha ráhuzom a szivatot akkor jobb vmivel
főfúvókával nincs gond, membrán okés, légszűrő tiszta, gyertya jó, váltó olajat nem eszi
reménykedhetek benne, hogy ha sikerül kibasztatni az alapjárati fúvókát, akkor meg
esetleg gyujtás felőli főtengely szimeringtől vesz kis plusz luftot?