Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gratula csanaki
Köszi
azért grat Csanda
És *rajtom
*szombaton
Jah szobaton indultam sóskúton én is...egész jó pályánk volt kb. 7 perc volt 1 kör, volt benne minden:ugratók,mandínerek,mély homok,endúrós ösvények stb..Rajom jó szar volt, nem indult elsőre de aztán egész hamar utolértem őket egy Crf-es gyerekkel együt.Aztán az erdőbe benéztem egy fordulót, nekiparkoltam egy fának motorostul :D...gyors felpattantam aztán go továb...a leg jobb az volt hogy elhajlott a fék pedálom és egyeltalán nem ált lábra így szinte csak első fékkel mentem végig vagy 20 percet...így nem is tudtam úgy menni ahogy kellet volna szal 6.helyre sikerült behozni a kékséget...
A legjobb hogy az 5.helyen állóval utolső körbe csatáztunk de ő sokkkal rövidebbeket tudott fékezni, a végén 1(!) mp-vel maradtam le tőle...amúgy a köreim is sokkal jobbak voltak az övénél, ha lett volna még 1 kör akkor tuti meglett volna...Jah 1-2 fórumost én is láttam
nem elég hatékonyan
holnapra
Mikorra mondod meg mester?
Hy!
imadkozok erte
megesik az ilyen, de gondolm kedvesen elhajtottad őket a picsába
na lefügyök, addig remélem meg távgyógyítja vki a motoromat
ja és szivszunk, te motor miatt en meg magam miatt
ahha , ha te mondod
leföstöttem
Volt csak eltévesztették a ház számot.Gondolom újj motort akartak venni.
volt ott vevő jelölt?
Pixu, csak és szivszok
kimaradt az A betu
Hát akkor sajna én nem tok segiteni.
Nekem úgyis egy nagyon lelakott motorom van csak.
szisztok
szerintem se volt valami nagy durranás
bár nem sokáig maradtunk a kiállításon, mert siettünk Sóskutra
az nem lehet, a sarkon kitábláztam, hogy merre kell menjen, nem tévedhet el!
erre én is gondoltam, de amikor a 10esen kellet átjönnöm keresztbe, akkor érdekes volt a helyzet
égett is hazafelé a pofám, igyekszek az utáckba sunnyogva szép halkan eljönni.....na ez most nem jött össze
Hát végül is az is elképzelhető hogy az a kis bizgentyüs kalantyú egy kicsit belever abba a kis pöcökbe és elfordul a sarkon és nem találja a vissza útat és ha szívatód akkor ő is szívat és.......
meggondolom siki egyszerü=csak nyélgázon közlekedj
jónagyot kivánok!
távgyógyítok segitségét kérném....menet közbe eccercsak le akart állni a motor, mintha nem kapna benyát...kuplung be, nagygáz akkor pörgött...ha kis gázt húzok, le akar állni...nyélgáz körül használható, ha ráhuzom a szivatot akkor jobb vmivel
főfúvókával nincs gond, membrán okés, légszűrő tiszta, gyertya jó, váltó olajat nem eszi
reménykedhetek benne, hogy ha sikerül kibasztatni az alapjárati fúvókát, akkor meg , hogy az a bűnős, vagy másfelé kell keresgélni?
esetleg gyujtás felőli főtengely szimeringtől vesz kis plusz luftot?