Szia!
Ha vigasztal a haverom 2,5 kört tudót menni, utána eset egy elég korrektet, kormány villa elgörbült, alig bírta visszavinni a motort. 855 számmal ő van a képen.
Jó volt a verseny! Gratula az indulóknak!
Hihetetlen milyen szerencsétlen egy napom volt, halljátok, az egyik leugrónál álltam, és akkora kő koppant a homlokomon, frankon hanyatt estem. Nem tudom mekkora lehetett, de csoda hogy nem tört be a fejem, vagy hogy nem a szememet találta el. Azt a gec, legközelebb már a nézéshez is felveszem a bukót, brutálisan nézek ki. Na mind1 mehetek ilyen fejjel éterembe, jó lesz, majd röhög mindenki.
szia!
bocs!de tiszta ideg voltam mert tegnap este 7-kor még váltókart cseréltünk ami nem volt egyszrű mert eltört a csavar azt ki operálni új menet stb.ja meghát jött a család feleségem meg a kicsi, nem tudtalak volna elvinni, de tényleg szólhattam volna.
Kösz!remélem.3.oszt pályája szerintem nem volt nehéz az 1-2.oszt pályájába tettek néhány meredek le-fel útat ja meg +1 órát!azért kemény volt .Szerintem jó pályát csináltak.
hi!
valaki még ment ma sóskúton?
Vaze az utolsó körben buktam kormány kuplung elszált.szétvett az ideg egész verseny alatt egyszer sem estem és még le sem fulladtam.kva életbe ráadásul jó helyen álltam!így kaptam +1 kört és majdnem utolsó lettem!
jóreggelt,
laptopról nyomom gondoltam kipróbálom hogy milyen ha nemkell ott ülni a gép előtt
jó az idő végre, mingyárt megyek is egy körre.. holnap vki esetleg nemjönne sámsonira mociznií?
Ha vigasztal a haverom 2,5 kört tudót menni, utána eset egy elég korrektet, kormány villa elgörbült, alig bírta visszavinni a motort.
Hihetetlen milyen szerencsétlen egy napom volt, halljátok, az egyik leugrónál álltam, és akkora kő koppant a homlokomon, frankon hanyatt estem. Nem tudom mekkora lehetett, de csoda hogy nem tört be a fejem, vagy hogy nem a szememet találta el. Azt a gec, legközelebb már a nézéshez is felveszem a bukót, brutálisan nézek ki.
bocs!de tiszta ideg voltam mert tegnap este 7-kor még váltókart cseréltünk ami nem volt egyszrű mert eltört a csavar azt ki operálni új menet stb.ja meghát jött a család feleségem meg a kicsi, nem tudtalak volna elvinni, de tényleg szólhattam volna.
vazze, nem szóltál h mész......
valaki még ment ma sóskúton?
Vaze az utolsó körben buktam kormány kuplung elszált.szétvett az ideg egész verseny alatt egyszer sem estem és még le sem fulladtam.kva életbe ráadásul jó helyen álltam!így kaptam +1 kört és majdnem utolsó lettem!
laptopról nyomom gondoltam kipróbálom hogy milyen ha nemkell ott ülni a gép előtt
jó az idő végre, mingyárt megyek is egy körre.. holnap vki esetleg nemjönne sámsonira mociznií?