Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lefoglalóztam az exc-t amit valamelyik nap mutattam zoozeenak, már csak a hitelt kell lezáratni és repül is hozzám a kicsike
Jó kis videó,szépen csúszik keresztbe a vas.
Nah jólvan indulok Paksra.. gooo Hali Fórum..
Az én kedves locsolómra
2 tojás van festve,
Akit vele meglocsolok
Elmehet a GYES-re.
Falu végén templom,
Locsoljak-e, nem'tom!
Haligali! Irány Paks! --------------
Kossuth téren jártam,
Nagy tömeget láttam,
Nem akart oszolni,
Szabad-e locsolni?
Sziasztok Jó reggelt mindenkinek Kellemes Husvéri ünnepeket kívánok mindenkinek:)
Kellemes Husvéti Ünnepeket
Kaptam pízt szóval ma vár a pálya
eladó a dt-m!akit érdekel írjon!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket
Kár a benzinért, pénzkidobás, csúszkálni fogsz mint a jégen. Szerintem inkább várd meg míg minden felszárad.
Jó reggelt Mindenkinek!
Jóreggelt emberek
kössz az infót nikk ,,ma kikéne mennem valamit motorozni mert már egy hete nem voltam és jönnek az elvonási tünetek
amúgy szewa keselyű ! ritkán jársz erre megint .......mit csinálsz szabadidődben csaknem bergezel ?

én is elkezdek szedelődzködni lassan aztán előveszem a terepmotorkerékpárt és eleresztem a kuplungját

egész jó időnek néz ki ..........nap nem süt de 8-10 fok biztos van ...ja és nem esik

rövid tömör igaz
nekem van. tudok. jó
éenes te meg ne szereljél hanem ülj bele a kocsidba és gyere ide a helyszínre !
teló ki, szétszereled és a szárat elviszed egy jó esztergályoshoz(vagy hozzám )ki lehet centirozni ha nincs benne éles törés!
Hali!

Ha az első villa elmegy, azt lehet javitani? A bal oldala van csak minimálisan elmenve (hátra fele).
HA lehet javitani lécci irjatok hogy hol és mennyiért lehetne megoldani, mert egy új villa ugyebár igencsak költséges.

(Amúgy ha valaki beszólna hogy sok bajom van az RMZ-vel, akkor közlöm hogy nem az én motoromon van elmenve hanem ismerősömén.)
Te aztám értelmiségi vagy a javából,okos gyerek
Kb az ilyen hülyegyerekek szoknak mindent leszólni a videóknál is.
Még igyál egy kicsikét azt jó lenne ha befognád a pofádat azt aludnál inkább mint hogy ide irogatsz te barom.
Háj! Hát megnyertem a kora reggeli gyerekfelügyeletet, hogy az asszony tuggyon szunyálni egyet. Ha sokat nyüsszög itt mellettem ez a kis bitang, esküszöm megitatom sörrel....
Hali! Sztem egy a lényeg, hogy ne hycomolt rakj bele. Az enyémben a múlt évben Castrol actevo volt, ami úgy emléxem 10w 40, de jó a 15w 40 is. Most valami váltóolajat tukmált rám a bótos cimbi, amiben kuplunkadalék, vagy miaszösz is van. Csak annyi rémlik róla, hogy Motorex.