Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló! Azért köszi a választ. Szerintem akkor a tiéd a műanyag tankos, erősebb változat. Az enyém vastankos, ez kicsit gyengébb, olyan 40-45 ló között lehet. Bár ez tökéletesen elég a hétvégi hobbiendurózáshoz. Meg kicsit krosszozgatni is szoktam vele, amit a test megkíván. Amúgy kábé 2,5 éve van meg, olyan 1,5 éve van komolyabban terepen igénybe véve. Semmi extra nem kellett eddig hozzá. CSak ilyenek, mint láncszett, fékbetét, kerékcspágy, gumik, meg az olajok, zsírok természetesen. Még az alapjárathoz se kellett nyúlni ezidáig. Kenem a léxűrőt, a láncot minden foglalkozás előtt, időnként olajcsere a blokkban, himbarendszer, kormánycsapágy megkenése. Semmi rosszat nem tudok rá mondani. Nem kerül sokba a fenntartása, és bárhol elmegy
Hali! Egy számmal nagyobb. Kettőötven
Hy !

Vagy a mikrót
gyurika kapcsoljál be valamit ......msn..skype
amúgy szevasztok
hááát az meleg lett volna ha megérkezett volna ma.....
mert reggel még a kezembe került a cuccod ......hétközepére várhatod leghamarabb...bírd ki valahogy addig
Sziasztok! Egy kérdésem lenne, hátha valaki tudja... Sóskút EC-n látott valaki egy 881-es rajtszámú EXC 250 F-et? ha igen, nem tudjátok, ki volt vele?
zoozee bácsi!
Megkérdezted a kedvesed a lendkerék miatt?sikerült feladnia?mert ma nem érkezett meg
A főtengely végénn külső vagy belső szimering van?
köszi a válaszokat( cr 250,1991)
várj ez nem jó
szóval hétfőn voltam
vasárnap nem
voltam hétfőn ma is
vasárnap beszántottam ilyen szúrós szar helyre
pénteken is voltunk ebszőnyi EC pályán meg a csolnoki MX en
Aha! Majd csiszinek szóljál, h tólja ide magát!
Motorozol mostanában?
No para. Moziba készülök.
akkor sajnálom
ott ahól megszokott fordulni a busz ott jöttetek ki
Leszedtem az elsőt, és várhatok 90min, hiába inditottam újra vagy huztam ki.
*én torrentezek
*papné
Én nem rapidozok mivel nekem fix ip-m van sajna!
haverom szok neki nem fix és torrentezek sztem az sokkal jobb!
de kinek a pap kinek a kapné
lehet h én is rapidoznák ha nem fix ip-s lennék
Bazz mindenki látott?! Hol?
Hétfőn láttalak kutyát sétáltatni barátnőddel
látom te is rapidozol
hali!
hát az van kiirva neki MSN re hogy motooooor
szóval lehet hogy kiment tólogatni
Valakinek elég az is ha nem fiX ip-s ha kihúzza a modemből az internet vezetéket meg visszadugja és csatlakozik a netre ennyi