Helló! Azért köszi a választ. Szerintem akkor a tiéd a műanyag tankos, erősebb változat. Az enyém vastankos, ez kicsit gyengébb, olyan 40-45 ló között lehet. Bár ez tökéletesen elég a hétvégi hobbiendurózáshoz. Meg kicsit krosszozgatni is szoktam vele, amit a test megkíván. Amúgy kábé 2,5 éve van meg, olyan 1,5 éve van komolyabban terepen igénybe véve. Semmi extra nem kellett eddig hozzá. CSak ilyenek, mint láncszett, fékbetét, kerékcspágy, gumik, meg az olajok, zsírok természetesen. Még az alapjárathoz se kellett nyúlni ezidáig. Kenem a léxűrőt, a láncot minden foglalkozás előtt, időnként olajcsere a blokkban, himbarendszer, kormánycsapágy megkenése. Semmi rosszat nem tudok rá mondani. Nem kerül sokba a fenntartása, és bárhol elmegy
hááát az meleg lett volna ha megérkezett volna ma.....
mert reggel még a kezembe került a cuccod ......hétközepére várhatod leghamarabb...bírd ki valahogy addig
Én nem rapidozok mivel nekem fix ip-m van sajna!
haverom szok neki nem fix és torrentezek sztem az sokkal jobb!
de kinek a pap kinek a kapné
lehet h én is rapidoznák ha nem fix ip-s lennék
Vagy a mikrót
mert reggel még a kezembe került a cuccod ......hétközepére várhatod leghamarabb...bírd ki valahogy addig
Megkérdezted a kedvesed a lendkerék miatt?sikerült feladnia?mert ma nem érkezett meg
köszi a válaszokat( cr 250,1991)
szóval hétfőn voltam
vasárnap nem
vasárnap beszántottam ilyen szúrós szar helyre
pénteken is voltunk ebszőnyi EC pályán meg a csolnoki MX en
Motorozol mostanában?
*papné
haverom szok neki nem fix és torrentezek sztem az sokkal jobb!
de kinek a pap kinek a kapné
lehet h én is rapidoznák ha nem fix ip-s lennék
hát az van kiirva neki MSN re hogy motooooor
szóval lehet hogy kiment tólogatni