Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugye, ugye. Kár tagadni. Oszt mennyi a revard?
Na, majd ha elővakarom a jávát, az lesz a valami. Még a kémműholdak is látják a füstöt, amit produkál fél év állás után
hát ööö
Hát.... hogy kéremszépen micsoda női motros bünözés folyik itten....
ha ez megnyugtat még én se moccoltam sokat az idén...de majd bepotolom..csak ez az idő ne lenne már ien
mi az? mi ilyen meglepő?
Basszus, esik ahogy lefér.... eltelik egy hármas ünnep, és annyit motroztam, hogy a parkolóban mentem két kört próbaképpen
Megint hoppácska
Én az vagyok ez tutti
Még nem a sör. Csak mintha Te egy mortos csajszi lennél.... Oszt belegondoltam, ismerek-e valakit, aki szintén az. De nem. Igazából nincs akkora jelentősége a dolognak, hogy bárki nyugalmát megzavarja
és ez most miért lényeg h van e a környezetedben olyan csaj aki motorozik? vagy már a sör szól belőled
Kinek meg a misebor... vagy ser. De lassan leállok a reklámmal, még aszongya valaki, érdekem fűződik hozzá. Pedig csak jólesik az iszákosság.

Egyébként meg azon tűnődöm, ismerek-e olyan csajszit, aki motorozik itten a környezetemben. De senki sem jut eszembe, pedig ismerek jópárezer embert.....
kinek a pap....kinek a.... én sütit ettem
Így az überfrankó
a csoki az okééé....de h a sörrel h megy össze...
Hali, jó hogy jössz. Má épp mondani akartam, hogy csokit zabálok.... és sörtöt vedelek hozzá
Szép estét
A póverréndzsörszös zoknit kifelejtettem
Hú, vazze, mit nem? Többfajta legó, sárkányos ágynemű, magnoarcok, meg a gyikom tuggya micsoda. Megértem felhordani az emeletre
gyerkőcök mit kaptak?
Nincs mit, ne viccejj. Még azt el se mondtam, milyen gondban voltam az első olajcserénél... mire megtaláltam a beöntőt

Viszont hadd kérdezzek én is: a tiéden milyen a láncáttétel? Én most jöttem rá, hogy két és fél évig a gyárinál hosszabb végáttétellel mentem. De most tojott a nyuszi egy kisebb elsőkereket. Így 12:48. Nem pont jó, mert kerek szám, de 13:48 volt rajta (13:50 a gyári érték). És a kiskerék kezdett ugyi kopni, azzal korrigáltam