Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok. Zoozinak új ktm ma fotóztam Miszlán Fater műhelyében .
Jó estét!
gondoltam benézek mert kéne egy kis segítség
még jó multkor volt egy oldal ahol fasza egyedi matricákat lehetett rendelni a mocikhoz...volt halálfejes meg minden isten fasza...gecijól néztek ki....tudtok segíteni hogy melyik volt ez az oldal? köszi
Sziasztok! olyan kérdésem lenne, hogy rendszám nélküli 600-as endurora tudnék kötni biztosítást (ha a motor, ill. alvázszám megvan) ? Vagy csak akkor tudnék, ha minden papírja rendben van? Jah, és nem 50-es papíros biztosításra gondolok, hanem rendes 600-as biztire, mert ha esetleg lenne egy koccanás mondjuk egy SL Mercivel akkor nem akarnék 2 évet ülni előre is köszi!
Hja, engem gyerekkoromban a fater pedálos Verhovinán vitt. 1975-ben az volt az Isten
hát sokat utaztam vele gyerekkoromban...és szerettem
Ja és a hangja is szörnyű. Akkor is, ha nincs szétkopva
Hát, jó lenne ha elmondhatnám
Hát... nekem a cseppes utániak nem teccenek. Olyan semmilyen formájuk sincs. És ha azt még megbolondítod némi idommal... hát nemtom

Meg a 350-es nem egy szerencsés konstrukció. Szerintem, meg sokan mások szerint sem.

De remélem, nem bántottalak meg túlzottan.

Bár ha Neked teccene, gondolom Te sem a Tuareggel veretnél.....
jujj
A negyedik rekesz?
Mittomén...kevés... talán negyedik. Egész hétvégén nem ittam meg eddig még egy kockával sem. Örexem, úgy láccik
Nálunk is megtalálható egy darab
miért? mi baj ezzel?
Nikk! Amúgy hanyadik sör?
Kizárt. Majd egy milliméter van a henger meg a dugó között.... Szétvágni szét lehet, de megragasztani nem eccerű
Jaj. Akkor inkább ne részletezzük....
Hidd el ha kezelésbe venném megragadna..
Na, az enyém nem ragad meg. Új a főtengelye, de nem kaptam normális utángyártott dugót, így csak a gyűrűk újak. Akad némi kompresszió, meg csörömpölés hidegen...

De a kéthengeres egy gané egyébként. A haverén félnaponta állogattuk a gyújtást, mert mindíg lehervadt valamiért. A kettőötvenes cseppes a király. Eccer volt nekem olyan, amibe fordítva rakták a dugót (sufnituningosok). Még úgy is ment, igaz érezhetően gyengébben.....
ien csak idomszett is van rajta
Róla van szó
350es Jáva.... Vanm sztori bőven....egy kedves ismerösömé.Oldalkocsis télen a jeges uton meghajtottuk fullkeresztbe a nyílegyenes uton 8kmeren keresztül hogy a motor 5háromnegyedgázon volt és kb 40el ment mert csak kapart de mivel keresztbe volt végig így még annyi hütés se volt mintha nem keresztbe ment volna a....a vége egyháccsókerékblokkolás lett a kollega beakarta rugni és a berugó megtartotta a 80 kilóját....kissé megragadt..Aztán eletelt 10perc rárugott és menünk tovább (Ez gatyaittas állapotban de természetesen forgalomtól elzárt területen....muhahaha ) Róla van szó
Csepptankos?
ááá dehogy
nekünk is áll egy 350-es jawa a garázsban...az vagy 15 éve nem volt beindítva...vagy több
Elissa csak nem te is vótá tüntetni? ? ? ?