Jó estét!
gondoltam benézek mert kéne egy kis segítség
még jó multkor volt egy oldal ahol fasza egyedi matricákat lehetett rendelni a mocikhoz...volt halálfejes meg minden isten fasza...gecijól néztek ki....tudtok segíteni hogy melyik volt ez az oldal? köszi
Sziasztok! olyan kérdésem lenne, hogy rendszám nélküli 600-as endurora tudnék kötni biztosítást (ha a motor, ill. alvázszám megvan) ? Vagy csak akkor tudnék, ha minden papírja rendben van? Jah, és nem 50-es papíros biztosításra gondolok, hanem rendes 600-as biztire, mert ha esetleg lenne egy koccanás mondjuk egy SL Mercivel akkor nem akarnék 2 évet ülni előre is köszi!
Na, az enyém nem ragad meg. Új a főtengelye, de nem kaptam normális utángyártott dugót, így csak a gyűrűk újak. Akad némi kompresszió, meg csörömpölés hidegen...
De a kéthengeres egy gané egyébként. A haverén félnaponta állogattuk a gyújtást, mert mindíg lehervadt valamiért. A kettőötvenes cseppes a király. Eccer volt nekem olyan, amibe fordítva rakták a dugót (sufnituningosok). Még úgy is ment, igaz érezhetően gyengébben.....
350es Jáva.... Vanm sztori bőven....egy kedves ismerösömé.Oldalkocsis télen a jeges uton meghajtottuk fullkeresztbe a nyílegyenes uton 8kmeren keresztül hogy a motor 5háromnegyedgázon volt és kb 40el ment mert csak kapart de mivel keresztbe volt végig így még annyi hütés se volt mintha nem keresztbe ment volna a....a vége egyháccsókerékblokkolás lett a kollega beakarta rugni és a berugó megtartotta a 80 kilóját....kissé megragadt..Aztán eletelt 10perc rárugott és menünk tovább (Ez gatyaittas állapotban de természetesen forgalomtól elzárt területen....muhahaha ) Róla van szó
gondoltam benézek mert kéne egy kis segítség
még jó multkor volt egy oldal ahol fasza egyedi matricákat lehetett rendelni a mocikhoz...volt halálfejes meg minden isten fasza...gecijól néztek ki....tudtok segíteni hogy melyik volt ez az oldal? köszi
Meg a 350-es nem egy szerencsés konstrukció. Szerintem, meg sokan mások szerint sem.
De remélem, nem bántottalak meg túlzottan.
Bár ha Neked teccene, gondolom Te sem a Tuareggel veretnél.....
De a kéthengeres egy gané egyébként. A haverén félnaponta állogattuk a gyújtást, mert mindíg lehervadt valamiért. A kettőötvenes cseppes a király. Eccer volt nekem olyan, amibe fordítva rakták a dugót (sufnituningosok). Még úgy is ment, igaz érezhetően gyengébben.....