Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Gábor meg én. Bár én már nem sokáig, mert közel vok az ájuláshoz. Kivételesen fáraccságból kifolyólag. De némi sörrel is elősegítem
ti már voltatok, mi még csak remélhetőleg leszünk
Na várjá csak. Tudod... voltunk mint ti, lesztek mint mi
én is
remélem nem rám célozgatott
kik azok?
jövök átlag életkort javitani
Akad azér néhány vén f@sz
Na hali! Lehet holnap én is kimerészkedek! De vasárnap majdnem tuti
Mi van itt ? nem ir ide senki?
hali !
Nem tud valaki olyan oldalt, ahol vannak fasza XR600 as videók?Lééécccííííííííííííííííííííí
sziasztok
jössz ki svédbe? én már itt vok stockholmba. hát a közlekedés elég durva....rosszabb mint pest
Sziasztok móvár környékén nem tudtok enduro vagy cross pályát, nem ilyen paraszt pályára gondoltam ami halászin is van valami jót?
Ugy hallottam van hegyesben 1 valaki infót tud mondani köszi.
Nem most hetvegen lesz forumos ossze rofenes supermoto versenyen Tokodin jobb lenne
kerdes ktm milyen,mert addtad ell addigmocid meg nincs masik?
de ne is folyunk belle,
de autora mar Svedben rakom le jogsit ott sokal jobb sot kimagasloan kiralyam a kozlekedesi moral,kiveve ha jon egy magyar kamionos ugye emlekezetes eset
értem
engem most hivtak Yamaha teszt napra meg kiallitason jellentkeztem de fa.......ki van ringen lesz so zart palyan akkor mi a rakert kell oddajogsi
nem Akorlatlant teszem le Svedbe meg lehet oldani okosba de mostmar szugseget erzem ambar ez a pesti forgalom nem az en vilagom meg az utak
köszi
C-ből te is ?
gratula en kett het mulva kresz
Sziasztok!

Eladnám vagy elcserélném Suzuki RM-Z 450 -es motoromat GSX-R 600 K4 vagy K5-re értékegyeztetéssel. A motor hibátlan, nem volt újítva, a blokkja megbontva! 20 üzemóra van benne amit én hobbi szinten raktam bele. 2007.04 évjárat. Ha valakit érdekel küldök képet róla.
Ár: 1.090.000 Ft