Hali
Hát,törött lábbal para lenne
Hát tuti összeszarnám magam,de ami késik nem múlik,valamikor kimegyek az tuti...szeretném kipróbálni...csak kérdés hogy kimerem e
Szerintem azért szükség van a kézvédőre, mert sokszor védte már meg a kezem, csak nem ilyen típus kell! Arra gondolok ami a KLX-en van, az nem nyerő. Olyan kell amilyen Faisstnak van. Én is mindig eldobom a gépet, és összeadni sem tudnám hányszor estem el már vele, de elég ha csak 1x rosszul jön ki a lépés, és töri a csuklót. A srácnak igaza volt a boltban, rá kellet volna hallgatnom, és az még olcsóbb is volt.
Nekem a kuplung ütötte ki az ujamat a hejéröl mikor nem volt kézvédö ,vettem rá de tavaj leszedtem mert zavart a kilátásba de látom jol tettem mert veszéjessebb mintha nincs rajta ,én ha látom hogy perec inkább eldobom probálok leugrani rolla ,elég szarul mentem mert tavaj KTM tesztnaon a rajt utáni enyhe balosban a kis Szvoboda felboritott (kb 70-nel) akkorát estem hgy csak na ,alig birtam viszatolni az autohoz a motorom ,és azt hittem eltört a medencém ,azota fosok ha mögöttem jönnek és rajtolni sem merek. Ha egyedül vagyok a pályán elég jó köridöket megyek
Nekem is volt benne részem 2x is. Mind a kétszer motorbaleset, egyszer meg egy rendőrautó szállt belénk oldalról egy trabiba, de itt nem jött mentő. A vicces az hogy 2x a szülinapomon történt, vagy ez pech
Jobbulást neked!
Egyszer a rajt utáni első kanyarnál majdnem sikerült nyalni
én nemtudtam hogy te hogy nézel ki és így nemtudtam oda menni
Azt hiszem láttalak, de nem voltam benne biztos, hogy te vagy az
Hát,törött lábbal para lenne
Hát tuti összeszarnám magam,de ami késik nem múlik,valamikor kimegyek az tuti...szeretném kipróbálni...csak kérdés hogy kimerem e
tavalyi kőszárhegyi verseny meg pont 29.én volt...ittunk is pezsgőt
legalább már tudom hogy milyen szirénázó mentőautóval száguldozni
elvileg