Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Háj rokker
Szasztok. Nekem is nagy álmom...volt
Vaze, vasárnap volt nálunk bringás bemutató, amin hátraszaltót nyomtak a srácok montikkal. Először láttam ilyet élőben, nagyon kemény volt
régi álmom két csajjal gondolom te még nem törted ilyenen a fejed
hellotok
Na, csak elbírsz több sörrel, mint nővel...?
Valami csak sikerül majd rajta
Kettőnél biztos kidőltem volna
Duflaszaltó hátra?
Az hogy lehet egy dologért két külömbözö szerv akar büntetni?
Szerencsés alkat. Nekem most megy az ötödik, de semmi hatás, csak brunyálni muszály.....
Drukkoljatok hogy jó idö legyen holnap , hogy tudjunk ugrani a freestyle dombon este meg majd videó róla feltéve ha nem leszünk korházba
Milyen másik cég?

Számomra mondjuk az egész sztori hihetetlen, vaze. Mert ha kábszert csempészik valaki üzletszerűen, hát vegyék el a vast. Bár akkor is aggályos sztem, mondjuk ha pl bankhitel van a vason...
Nya itten vagyok én is sziasztok irjatok már valamit. Ma megittam egy sört fejbe is vágott rendesen
hej en stokitol 100km lakom szerintem tutkok az utak de mind1 mas velemeny
hát ja ...bár még a mostani kilót nem nyomtam be nekik........még ügyvédezünk egyet mi is mert jogtalan a dolog....de majd meglátjuk mi lesz velük....
eddig 25 ezret fizettem be akkor feloldották a 3.5 hónapos foglalást ..........és itt a 100ezres bünti amit egy másik cég állított ki most ugyanazért .....ja elfelejtettem ők is fasszopók
hány havonta kell bérletet újítanod?
Annyiér atták vissza a vast?
akkor én is
remélem nekem még egy ideig nem kell bérletet váltanom
Na, itt a másik életművész... én a héten addig se jutottam, hogy beolajozzam a légszűrőt
sokat kell mennem , hogy megérje a 125 ezres bérletem a pilisbe
amúgy szewasztok......
ma nagyot mentünk...reggel elmentünk triálozni ...aztán kiendúróztuk magunkat, hogy kibírjuk vasárnapig
Ámmen