Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát az nem sámli.....
9.kerület Europarktól nem messze
elvileg a reptér nem messze van mert sok gépet látok leszállni
hétvégent mindig vannak kint?
A Ferihegyi repülőtér mögött van a pálya .17.ker felöl Rákoshegyröl közelithetö meg.József Attila lakótelep az a 16ker-ben van ha jó tudom
ugyhallottam tizenpáran voltak,idegenek nem erre a környékre valosiak.
6-ot tudtak elkapni,de több motorost is üldözőbe vettek,nagyobbat szálltak a terepjárok a foldutakon mint a motorosok,ugy nyomták
mára ennyi volt...csoki jóéjt
Sziasztok!
Kerkyra merre van a pályátok? mert hogy Pestre jöttem, annyi a mocizásnak
De ha a közelben vagytok néha kinéznék nosztalgiázni
József Attila lakótelepen lakok, tömegközlekedéssel megközelíthető?
hányan álták el az utat? azt írták hogy az őrök..na de hányan lehettek hogy meg tudtak állítani 6 motorost?
köszi előre
elállták az utat ,a környező bokrokat elbarikádozták ágakkal ,h ne lehessen öket kikerülni.
Nagyon vágjátok már ezt az erdei motorozást
te ez nő?
ennek zacskói vannak az is 100
ja akkor jöttünk vissza Kakucsról lábon. Tök egyszerű odatalálni, szinte 2*2 sávos "sztráda" visz a pályáig Gyáltól valami gázvezeték mentén. Full mély homok az egész, tiszta Dakar feelin, csak ezt nem törlik el..
Gyál felé jöttünk vissza, de rendőrökbe botlottunk, így alternatív úton kellett hazajussunk
Köszönhetjük ennek a fasszopó kurvának
nekem nem a természetvédőkkel van a fő bajom, de azért csak nem kéne visszamenni az őskor előtti időkbe amikor még ember sem volt aki zavarta volna a kurva nádiposzátákat....

Ésszerű keretek között kéne erről beszélni, de ez itt a végletek országa. Kompromisszum az nyista (mindkét oldalról).

Ez van....én eddig sem álltam meg senkinek, ezután sem fogok. Nehogymá' elvegyék a Berget a végén

Ja és nálunk azért mire kiérek a reptérhez nem kis mennyiségű illegális szemétlerakó mellet megyek el. Azzal mi lesz? Jaaa hogy azokat nehéz megfogni mert este vagy hétköznap basszák le a mocskukat...
Haverokkal már figyeljük ezeket, és ha egyszer is megfogunk egyet éppen illegálisszemétlerakásközben akkor asszem ki lesz csipkézve a valaga krosszgumival.
keselyu Láttalak benneteket vasárnap ott húztatok el a pálya mellett délután ott voltunk hátul.a nagy ugrónál.
azért ma is felbaszták az agyam miközben a hiradóban láttam hogy egy kislány elesett biciklivel és kitörtek az alsó fogai és átharapta az ajka alatt.....szegényt baszki egy geci korházban sem tudták ellátni mondván hogy most nem ők az ügyeletesek...nah elmennek a jó kurva anyjukba már 4 napon keresztül hurcolták át a kislányt az eggyik helyről a másikra, mig most valamelyik gyerek korházban rendbehozták....olyan kibaszottul nehéz egy orvost berendelni? inkább csórikámnak a fogai örök életére maradjanak hiányosak? az ilyen embereket körül kell metélni a faszba aztán levágni a zacskóit .....ha nőről van szó most arról inkább nem nyilatkozok hogy mit kellene vele csinálni
Azt nem értem hogy hogyan tudták öket megfogni?
köcsögök ezek a retek gecik az ilyen zöldikéket mind a motor után kötni és végig csiszolni a seggüket a csalanyasba....nah asszem akkor majd megtudnák hogy mi is az a természet
tájvédelmire mi sem, de jelen esetben az egy szovjet katonai lőtér volt csak utána lett tájvédelmi...bár akkor már nem tudom mit kellett védjeek. Na mindegy....
Hétvégén supermotozni akarok, oda majdcsak nem pofátlankodnak be a ződek, bár fasztuggya, lehet felkoncolnak ha elütök egy tücsköt..
És tájvédelmi terület meg a merzse mocsártól kezdődik ott ahol mi motorozunk az a terület a reptéré úgy hogy bekaphatja a köcsög simaszörü
Láttam igazából én sem szoktam tájvédelmi területre bemenni
híradót láttad tegnap? Megfogtak valami motorosokat tájvédelmiben és lefoglalták a gépeket....figyeld meg megjelenik nemsoká' a zsírfejű paraszt és ezzel fog példálózni.

Annyi agya viszont nincs, hogy ott reptér körül nincs épeszű állat ami megmarad, vagy süket...azért rossz gazért ami meg a környező réteken van had ne hullajtsak már könnyeket...
ejj
nem ám
Kár hogy nem olvassa a fórumot , lehet nem jönne többet a közelünkbe
Jó ötlet