Neked szerintem a 250 2t enduro is simán jo ,és a 4t k is 90kg-hoz teljesitmény is kell ,szerintem 200-as alatt ne vegyél endurot ,a 2t azért jobb mert ha befullad konyebb elinditani mint a traktorokat és mivel a sujja is könyebb ezért kezelni is de ezeket forgatni kell hogy ereje legyen ,aki 2t motorral jol megy és átül egy 4t re azzal mégjobban fog menni( Ez a crossra igaz még nem enduroztam)Szerintem a szuzuki jo gép és egy másik forunom egy spiller azt irta hogy magas ember kawát vagy szuzit vegyen: Ez az én véleményem!
most nem azért mondom de szerintem a suzuki rmx hez olcsó az alkatrész
nem kevered véletlenül más motorral
Ez egy kétütemű versenyenduró, tartós, nem nagy fenntartási költsége van,persze ennél is kell légszűrőt mosni lánc stb
jövő héten kimegyek, most nem volt kivel mennem egyedül meg nem mentem
ezen a héten hétvégén megyek haza mert hétvégén suli debrecenben de jövő hét végén kimegyek
nekem az is jo ha csak nézem, mert cuccomat nem tudom felhozni vonattal járok, meg amugy sem szeretek más motorjával menni
a rámpára nagyon kiváncsi vagyok
nagyon jol nyomjátok néztem a vidit!
Találkoztam lent Tibivel
most mentetek először és ennyire nyomjátok, nagyon komoly
Remélem addigra készen lesz a hátsó rugóstagom, mert a hét végén elfosta magát sajna...sok volt neki az a pár túlugrott asztal és az én tesznye testem
nem kevered véletlenül más motorral
Ez egy kétütemű versenyenduró, tartós, nem nagy fenntartási költsége van,persze ennél is kell légszűrőt mosni lánc stb
de kérdezz meg bárkit hogy nem haza beszélek
jövő héten kimegyek, most nem volt kivel mennem egyedül meg nem mentem
ezen a héten hétvégén megyek haza mert hétvégén suli debrecenben de jövő hét végén kimegyek
nekem az is jo ha csak nézem, mert cuccomat nem tudom felhozni vonattal járok, meg amugy sem szeretek más motorjával menni
a rámpára nagyon kiváncsi vagyok
nagyon jol nyomjátok néztem a vidit!
Egyébként halásztelken gajdultunk