Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az is fasza motor csaK AZ A GOND HOGY AZOK NAGYON DRÁGÁK ÉS NEHÉZ ALKATRÉSZHEZ JUTNI!
184 cm és 90kg vagyok
Pestre költöztem munka miatt és itt egyenlőre nincs lehetőségem a motorozásra .csak ki kell jönnöd a reptéri kis pályára és már motorozhatsz is hozod a felszerelést motort kapsz.
variációk egy témára:
sajnálom eladni,nem is tenném
csak Pestre költöztem munka miatt és itt egyenlőre nincs lehetőségem a motorozásra
energia

én tudok neked egy jó motort ajánlani, az enyém eladó, jó állapotú rmx 250
tudom most azt mondod hazabeszélek de tényleg fasza
ha érdekel szólj
köszönöm!
Én is gratulálok!
Harmincpár paci van benne!A kawa az jo de én elfogult vagyok
Köszi szépen
Menyire vagy jattos,milyen magas és hány kilo vagy?
Gratula csak így tovább
Jah, Tokodi verseny szerintem egész jó volt, pálya is ok csak az esső hiányzott bár az Unimog azért szorgoskodott. Asszem 10 en voltunk Ifibe, 10 kor volt rajt. 30perc a táv, könyített nyomvonalon.
Rajt egész jól sikerült, 2. nak jöttem el, aztán a 4.ik kanyarba az előttemlevő bukott 1 -et így aztán én vittem a "zászlót" pontossan 2 körig . Aztán jött a Szlovák Ktm-es arc, majd a Pergel gyerek
de közben 2.-3. ik is vagy 5 körön keresztül voltam. Sajna vége felé már kezdtem fáradni így a végére 4.-nek sikerült befutnom 10 kör után...Na nembaj majd következőre talán meg van a dobogó, szerintem jó volt a szervezés és az egész verseny is... Grill lett az absz. 1., de Putz Lóri is jól ment neki is 4. hely jutott...
az kb 30 körül van
az már egy egész jó gép erőben...futőmvileg sem olyan rossz
keress egy ilyet jó állapotban és nem fox csalódni benne
nekem olyan 30 35le elég a kawa kdx 200 hány lóerős nem tod?
jó motor,csak gyenge
és egy kawasaki kdx 125 ös motor az jó? és annak türhető a fentartása?
Azért nem ennyire egyszerű a képlet, mert a márkán kívül ezer más dologtól is függhetnek még a költségek, de ha más miatt nem is, az alkatrészek beszerezhetősége okán mindenképpen érdemesebb japánt venni ha 8-10 évesnél idősebb vasban gondolkozik az ember...
mxbela te mit ajánlanál? tudom hogy drága a cucc bele de nem baj !
ÜdV !
nyáregyházán is ezt csinálta
Ismered a Jakob Bélát ?Kawával megy a seniorba . A második futamon a cél utáni kanyarba ált és adta az itinereket a kawásoknak/HUZD A GÁZT/ nagyon jo arc ,a kisfiát motoroztatta a depoba és elment melletünk mindig odabökte JOK EZEK A KAWÁK.
Ha öreg motort veszel és endurozni akarsz japot vegyél ,szerintem a Berg,ktm,huski és az olasz mocikat felejtsd el mert ha ott cumi van bazimélyen be kell nyulni a zsebbe.
nem ő az
aki a képen van,egy csolnoki "srác",250 seniorban megy
Hali! Te vagy a képen ,mibe mész?