Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sárgaréz!
nem jó az az 1:38 , 1:40 bele mert ha nem forgatod telekulázza a kipufogót, meg ugye koksz... szal 250 2t 1:50 és a motorex oil teljesen jó
Teljesen jó a 250 esbe a 1:50 én is ennyivel használtam az sx et és én pályáztam csak szal volt forgatva.
én azért ránézetnék egy hozzáértövel a karbidra,,,
Hali,szokott valaki isaszeg környékén endurozni?szivesen csatlakoznék,kezdö vok.
Hy all!
Lenne egy olyan kérdésem hogy Én amikor megvettem a motoromat ( Suzuki Rmx 250) ált 1:38-1:40 es keverékkel használtam,,( általában endurozok vele,,homokbánya,,kisebb enduro pályák,,erdőbe ide oda... az erejét még messze nem tudom kihasználni 250 es révén,, hosszasan nincs forgatva soha,,mindíg melegítem 10-15 perceket,,szal hobby szintem van használva,,de én úgy érzem hogy így az 1:40 es keverés túl sok neki,.)))) amúgy MOTOREX CROSS POWER 2t Racingel használom csak..mást soha.. Utóbbi 2 hétbe 1:50 be keverem már a benzint,,mert úgyvettem észre hogy 1:40 estől power nehezebben nyit,,kipuffból csöpög az olaj,,de nagyon,,( így 1:50 essel észrevehetően szebb hangjavan( patogósabb,,és kicsit jobban is megy)
( füstölni,,még hidegen se nagyon füstöl,,még az 1:38 tól se,,melegen meg csak nagyobb gázrángatásnál:)

Mert már sokaktól halottam,,hogyha csak Endurozásra,,néha pálya van hazsnálva és sokszor csak így megyek vele,,ahol nincs annyira fordulaton,,hogy nemtesz neki jót ha dús a keverék mert lekokszol,,stb,,de azért aztse akarom hogy kevés legyne neki a keverék,,azalényeg hogy minnél tartósabbb legyen a gépem:)

Kinek mi a véleménye 1:50 es keverék elég neki Motorex Cross power 2t ből,?!
Válaszokat Előre is köszönöm! ÜDV: kimi
Super moto Cross and Enduro cross es Enduro es habb a tortan Ezberg ha zoozzike nem csak tanacskoznak hanem dontenek is
csanki bocsanat
rendben megyek a hang utan iden minden forumost meg nezem verseny kozben so te jossz:DFasst ha meg gyogyul Csani 8kan
Szép estét ide is
Én is annyit tudok,hogy Szigetszentmiklós,állítólag városi racing lesz
na mára ennyi
jóéjt csőőő
Hello majus 4 pontosan hol lesz a verseny ?csak hogy nem koboroljak
oké
Azért szereti ...majd távrecsegőn mekkérdezem nem é akar egy sárga pónit,új patkóval,szőrrel sörénnyel
ok, próbálom úgy szervezni.
add el szabolcsnak.....szopik a crf-fel
hy
annyira, hogy nagyon eladnám ám sajnos

szewa sanya ..akkor nagy az öröm
oksa köszi majd sikítok ha van valami de szerintem itt is elérlek..
Má házájött áz RMZ-450 a Géjzájéktól,2 kipufogó szelep csere 1,5 háúnap alatt áz alkatrész ellátásun akadt el most mán minden új a belíben á kicsikéjnek ,hijj de bódog vagyum ám csinnye
Az nincs de itt az emilem: urbe@pr.hu
Zöld fehéret vegyél ,ha maradsz ennél a szinnél ,a fekete szürke és társai unalmas de a jo zöldbol kevés van ,a KAWA tavaji modelje acerbis a Bajneréknál lehet kapni na az raj ojat vegyél!
Mehetünk szerda környékén csak jó idő legyen.
Sziasztok!
Honda CR 250 (84-88) kuplungdeklit keresek. Van valakinek bontásból?
macesz77@freemail.hu