Nekem egy régebbi típusú AXO csimmám van. Elég sokat kibír. És olyan a felépítése (úgy látom ennek is) hogy nem eccerű lerúgni róla az alsó csatot. Nem lehet rossz ez se
35e az ára. Nincs tapasztalatom a sisakkal, én jókat hallottam róla. Ezek nem karbon vagy üvegszálas sisakok, natúr thermoplastic. Egy jobb sisakhoz, jobban a zsebbe is kell nyúlni.
Az anyag a különbség. link
ezek mennyibe kerülnek? vagy adj róla linket!
pedig Airoh sisakról rosszat hallottam( hamar szétesik) ,jót nem hallottam még róla...
amugy mi a különbség a üvegszálas és a carbon-kevlár között?
Az Airoh sisakokra szerintem jellemző, hogy a szem körüli rész fehér, főleg a runner star típusokra, nekem is fehér szemüvegem van, én meg is bántam, kényes. Ugyan ez lenne a helyzet a bukóval is. A fehér szinte mindenhez megy…
akkor csizma jó...
nem tudom milyen sisak kell nekem mer Szemüvegem (cross) színe fehér... vmi fehér sisak kéne....
pl Monsteres sisaknál láthatod hogy " szem" körül fehér ... igy passzol a szemüvegemre...
csimma jó,megéri az árát..
a bukó szerintem nem...csak a monster feliratot kell megfizetni...
szerintem vegyél inkább valami jó sisakot...amin a minőséget fizeted meg,meg a logót
hebo,troy lee,fox,lazer
Szasztok!
Valaki ismeri O'neal Monster fekete crosssisak-ot? meg a Axo rc6 csizmát?
ha igen irjatok róla véleményeteket!
egy kérdés melyik a jobb? üvegszálas vagy carbon-kevlár sisak?
előre is köszi!
vigyázzatok mert ehhez már kell kérnetek engedélyt a légiirányítástól
Az anyag a különbség.
link
pedig Airoh sisakról rosszat hallottam( hamar szétesik) ,jót nem hallottam még róla...
amugy mi a különbség a üvegszálas és a carbon-kevlár között?
nem tudom milyen sisak kell nekem mer Szemüvegem (cross) színe fehér... vmi fehér sisak kéne....
pl Monsteres sisaknál láthatod hogy " szem" körül fehér ... igy passzol a szemüvegemre...
a bukó szerintem nem...csak a monster feliratot kell megfizetni...
szerintem vegyél inkább valami jó sisakot...amin a minőséget fizeted meg,meg a logót
hebo,troy lee,fox,lazer
Valaki ismeri O'neal Monster fekete crosssisak-ot? meg a Axo rc6 csizmát?
ha igen irjatok róla véleményeteket!
egy kérdés melyik a jobb? üvegszálas vagy carbon-kevlár sisak?
előre is köszi!
Elég ramaty időnk van, ma sem mentem volna motorozni..
Valahogy lekellene mosni a gépet, vasárnap óta eszi a fene.