Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mexikói úti végállomásnál leszek kb 10kor 06-209-724-729 hívj...onnan megyek gyöngyösre
ez igaz is lehet akár
Ráadásul már ki is van járva. Meg van néhány kivágott fa csutkája, hogy ne legyen annyira eccerű. Mert erdőben van, de hogy miért vágták ki ott a fákat, senki se tudja. De rendes zarándokhely a környékbeli endurósok között. Leállsz az aljába, felnézel és elszédülsz. Tök jó
nincs
zooze m a helyzet Ezberg tema?
ahova sárban felmegy a motor onnan le is jön
hi hogy alsz ktm ugyel meg van?
sárban mondjuk elég necces lehet, még felfelé is, nem hogy lefelé
Ez nálunk egy vízválasztó. Az egy kategória, ha valaki sárban tudja Gálosfát.....
muszaly vasarnap kb ilyen sok fotot kerek
huuu nem semmi programterv
sok sok motoros progik hol marad a pihenes
van elég kiterjedt
kepzeld eleg suru lesz kovetkezo eten utan Szombat Sved Vasarnap autoal Nemetbe utana hetfo vissza Sved London es megint SVed es 4ken szigetszentmiklos versenyen
Ja, becslésem szerint olyan kilencedik-tizedik emeletnyi magas a teteje. Lefelé rendes halálugrás
micsda gyujtemenyed van
nesztek egy kis csemege ...
Télleg az.... Beleélvezel a crossgatyába. Aztán jön visszafelé ugyanaz. De a hétvégén lefelé senki se merte. Túl sáros és mély volt. Főleg az alja, ahova összefolyik a víz
értem...natürlich
meg nem jellzet a srac nekem igerte de sok a jellentkezo,bizakodom fotozni am
az élmény lehet akkor
igen gokartland
Na, lényeg, hogy olyan, mintha beszállnál a toronyházi expresszliftbe felfelé. Bitang nagy élmény, pláne sárban. Főleg, mert én harmadik nyélgázon megyek neki, olyan 80-90 körül és a jobbos kormánycsutka közben valami 50 centire van a fáktól. De nem ott estem el....