Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elvagyok én rámpa nélkül..
de kéne mocizni hétközben d.u. vmelyik nap....
nah jha...kb én sem...igazi kultúr műsor nem hogy inkább a Stand Up Comedy s műsort rakták volna ahelyére....job lenne sokkal..és azon röhögni is lehet és nem csak azon, hogy az őzike milyen balfaszságokat művel......
húúú de nem bírom .....
Béja asszony megy a tévében megy gyööjzöö
csak nyáregyen meg monoron max...mivel sajna nincs kocsi meg futó amivel el tudnánk menni..de szivesen elfogadnáma meghívást fasza lehet biztos a pálya taksonyban msn címed van?
zöld-fekete
kijez Xmen
Jónagyot
Igen valószinü, de a rámpa csak hétvégén lesz kint
kerkyra

a héten mész ki valamelyik délután?
hály faisst hol van ?
bocs 2000 res
CSao
Jó a pálya
kondis pálya,térdig érő homokkal
20000 körülire gondolok, maga a motor mekkora hány éves korig ajámlod?
Aközeljövöt még nem tudom ,de most Bugyin edzek mert 1.én kelet kupa lesz ,utána valamikor lehet rolla szo .Csak Nyaregyre szoktál menni vagy más pályákra is ? Nekünk van egy pályánk Taksonyba adj egy elérhetöséget és ha megturjuk meghivlak egy csapatásra Faisst már járt nálunk, informáld le hogytetszett neki
Nekem a csizma még jo 2 éves de különössebb baja nincs igaz hogy 70körül van a boti ára.
csőő
jössz majd valamikor nyáregyházára pályázni?
Nem olvastam a véleményt akkor egyetértünk
Milyen szinü a motorod ?
Biztos vagy a márkába ? Szerintem a fox azegyik legszarabb minöség ,nekem is van de én inkább a szakadt leharcolt acerbist használom,nekem az a favorit nem is veszek többet másmijen ruhát.
hali!
Hát Reps(szó )ol meg most OMV 2T volt benne hány "W"-s azt nemtudom
Hello Skyro!
azt szeretném kérdezni h te mien olajat raksz a benzinbe?(márka típus)
Hát csak havernak, de ez attól füg milyen az évjárat...amúgy Honda szal nem szar, forgatni kell, ja és piros..
hmmm.....hát ha lessz kess akor majd bevállalok egy ilyen szettet azért aztán ha egyből valami szarság lenne vele, viszem visza .......majd kiderül a design az jó rajta
Mi vagy te teknőc ?