Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Zozee pls rakd már fel , kiváncsi vok ha már a környéken jártatok! Meg gondolom mások is!
Csö mindenkinek megvolt a freestyle show egész nap ugráltunk mint a mérgezett egér kurva fáradt vagyok fáj mindenem a derekam leszakad.
Elsodorta az ár a csávókat?
Egyébként szewasztok. Nem érdekel, ki milyen jót motorozott ma
Húbazz, ez nemsemmi.... Én lefosnám az ülést
hát feláldozta magát rendesen ...szerintem még most is szárad
nem baj, de legalabb lathatunk pár jo képet ennyit csak megér neked gondolj bele milyen boldog lenne itt mindeki, és csak 1 embernek kell feláldozni magát
pixu
[105562] ma 18:24
szevasztok
mi a baja?

GYUJTÁS /TRAFO/ KELL BEKÖTNI...
volt tengeralattjárózás bajóti patakban ktm-mel ------nem merem feltenni képeket mert megölnek
lájtos sajna de azért ketten soha többet nem motorznak
zé mester miJen vót a Zendurózás?
Hello szpáj!
dobjál már be 1 képet a motorról kiváncsi vagyok mien gépet vettél:)
többen is kérték
Szevasztok.Ma össze raktam a motort,és sajnos a hengerfej vagy a henger nem tükör sima . igy zoze utolag is sorry ha esetleg roszkor hivogattalak volna
lécci valaki mondjon olyan boltot ahol csak külön hengerfejtömitést tudok venni mert már 1szer vettem komplett szettet 8600ért és most se pénzem se kedvem nincs még 1x venni egy szettet
szevasztok
mi a baja?
Nem én nem motorozok mert nem jó ... tele van már a f.szom... Már 1honapja nem mentem vele.....
De nagy itt a csend…
Mindenki motorozik?
Sziasztok
Tekintve, hogy nem tudom mi lesz velem a közel jövőben, eladó a gépezet, ha valakit esetleg érdekel. Tudom, hogy nem olcsó, de kb így vagyok árban.

LINK
na megyek endurósat játszani
ja és megtalállak ám....
keresek egy motorfényképészt korfun..... ebből csak egy van és már meg is vagy...
kerkyrabácsi egyszer valami gugliörszön bedobhatnál egy műhódfelvételt , hogy odakeveredhessünk eccer..ha nem zavarnánk persze csak akkor......mert ha nem akkor megleslek korfun a nyáron és megöllek

amúgy így olcsó lenne az utazás .......felugratnák egy gépre csak ottani srácokkal megbeszélnénk korfun , hogy legyen egy leérkező ...bár ott van asszem egy helyen , hogy pirosat kapnak az autók mikor leszáll egy gép...rendesen útkereszteződés szaga van
ja arany is
jó reggelt !
gondoltam felhozom a topikot a mélyből