Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hubazd, má rájöttem, átnéztem a gázgázba.... Le akartam feküdni, de akkor még megvárom. A p..csába, látod hezitáltál reggel, hogy menj-e. Baszki, nem akarok okoskodni, de 13-án én is vakaróztam, mert babonás vagyok. De mondjuk én egy "sima" ficammal megúsztam
ejj vazze...akkor jól kivontad magadat a forgalomból tesó...
a blokknál?
ha én jót néztem
nekem azt mondták hogy azért kell oda rakni hogy ne a blokk fedelet bassza szét
Szerencsés esetben az szokta
tényleg sajna majd mindjárt írok
mesélj már zoozee,,,
azt a kopást a csizma idézi elő
én nem vennék 2003 as gépet....
4t crossban már a 2006 os is öreg....
mármár a 2007es is
mi? mit csináltál?
vaze zozi
mijafaszt csináltá?
Na látom sok segítőkész kollega wan!köszönöm szépen a segítséget!EZ LENNE A MASINA PÉNTEKEN ELUGROM MEGNÉZNI MILYEN!mit figyeljek rajta? http://www.hasznaltauto.hu/2025219_ktm_450_2003 EZ A GÉP BLOKK OLDALA KICSIT MEGWAN KOPWA:(NEM TOM MILYEN LEHETNÁLUK A HOBBI SZINT
Most hülyülsz, vagy télleg?
Ja, aszittem má valami gáz van a moccon. Foggalmam sincs, hogy híják a nyunyukin
szewasztok....
ronis miért kerestél ?

aztán hívtalak de nem vetted fel ...aztán meg én nem mert 4 helyen eltörtem a lábam és nem jutottál eszembe az agyrázkódástól ..de a bordám is elpattant...meg jó megütöttem magam mindenhol egy szembe ütközés folytán ....
volt egy link hogy Honda HHP
és hogy mi az a HHP
mondták hogy a powernehez van köze
és hogy a Nyunyukin hogy híják ezt
De mér érdekes?
szupertitkos 2szemmel
hát igen utólag..
hpp az a hondánál egy powerszelepfajtaelnevezése
nemtudom
biztos valami szupertitkos helyen van amit csak egy szupertitkos izével lehet látni
Jézus... nekem tavaly volt a 20 éves találkozóm... Na nem kell betojni tőle, utólag rém eccerűnek fog tűnni
Merre köll ilyesmit a mi motorunkon keresni?
hát akor jóhogy kell az utánpótlás
én most inkább nem iszom....holnap érettségi
Én most tolok is egyet, oszt fexem. Egyébként lehet nem kéne futam közben, de sztem kábé negyed óra alatt kiizzadom. Egy-egy foglalkozáson, ha adunk az érzésnek rendesen, 3-4 kiló élősúlyt is le lehet dobni, szóval izzadunk rendesen. Úgyhogy megvan a helye