Hubazd, má rájöttem, átnéztem a gázgázba.... Le akartam feküdni, de akkor még megvárom. A p..csába, látod hezitáltál reggel, hogy menj-e. Baszki, nem akarok okoskodni, de 13-án én is vakaróztam, mert babonás vagyok. De mondjuk én egy "sima" ficammal megúsztam
Na látom sok segítőkész kollega wan!köszönöm szépen a segítséget!EZ LENNE A MASINA PÉNTEKEN ELUGROM MEGNÉZNI MILYEN!mit figyeljek rajta? http://www.hasznaltauto.hu/2025219_ktm_450_2003 EZ A GÉP BLOKK OLDALA KICSIT MEGWAN KOPWA:(NEM TOM MILYEN LEHETNÁLUK A HOBBI SZINT
aztán hívtalak de nem vetted fel ...aztán meg én nem mert 4 helyen eltörtem a lábam és nem jutottál eszembe az agyrázkódástól ..de a bordám is elpattant...meg jó megütöttem magam mindenhol egy szembe ütközés folytán ....
Én most tolok is egyet, oszt fexem. Egyébként lehet nem kéne futam közben, de sztem kábé negyed óra alatt kiizzadom. Egy-egy foglalkozáson, ha adunk az érzésnek rendesen, 3-4 kiló élősúlyt is le lehet dobni, szóval izzadunk rendesen. Úgyhogy megvan a helye
ha én jót néztem
nekem azt mondták hogy azért kell oda rakni hogy ne a blokk fedelet bassza szét
4t crossban már a 2006 os is öreg....
mármár a 2007es is
mijafaszt csináltá?
ronis miért kerestél ?
aztán hívtalak de nem vetted fel ...aztán meg én nem mert 4 helyen eltörtem a lábam és nem jutottál eszembe az agyrázkódástól ..de a bordám is elpattant...meg jó megütöttem magam mindenhol egy szembe ütközés folytán ....
és hogy mi az a HHP
mondták hogy a powernehez van köze
és hogy a Nyunyukin hogy híják ezt
biztos valami szupertitkos helyen van amit csak egy szupertitkos izével lehet látni
én most inkább nem iszom....holnap érettségi