Motorex Air Filter Oil Spray 655
Specially developed air filter oil spray for plastic filter elements. keeps out sand, dust and water. Guaranteed optimal airflow. Very long lasting.
Supplied ins 750ml
Sprét amúgy se szeretem mer nem lehet jól "áttocsogtatni" vele a szivacsot..Nekem az öntös motorex téma van és volt má vagy négy éve de jól megvagyok vele meg arra kapok némi akciót
nekem se jött be (pedig van kicsi tölthető is belőle nekem amit viszek magammal ill. régen vittem)
alig jön ki belőle meg.... nem is igazán jól ken azt is rövid ideig...(én castrolt és putoline-t használok régóta és azok teljesen jók
sokkal jobbak vannak tőle...
de amibe igazán alulmúlja önmagát a motorex az a légszűrőspréje...hát az az igazán nagy kula....
nehogy adjatok érte pénzt
ettől viszont már csak jobbak vannak
viszont a fullsyntec motorolaja az bevált évek óta használjuk baráti körben és bizonyított
Nekem nem vált be....Az okosok aztmondják azért veri le a lánc ezt a sprét hogy ne gyüjtse össze a koszt....De kérdem én akkor mi értelme befujni...Noh mindegy szerintem próbáld meg a Valvolinet neket az bevált kifehéredik befujás után ha megszárad rajta marad és nem gyűjti az retket
Szeva!
Menj be Nyíregyen a Család utca elején a csapágy boltba és ott tudsz venni hengertalp tömítésnek valo lapot és abból vágd ki. ( 200 forint)
Ilyen sárgfa szinű egyik oldalán megf fekete írás van rajta
enyémben is az van
hengerfejet vagy csináltatsz vagy bemész a márkakereskedésbe és ott ha szerencséd van tudsz bele venni külön suzukiban pl van
hi! jó szerintetek a motorex 622es lánc spray? mert lube van ráá irva meg cross hoz ajálják de baszottúl olyan mintha tisztittaná mivel igy pezseg rajta meg minden indulás elött befujom de kb 20perc mulva olyan mintha csont száraz lenne a lánc!
Isemeri valaki?
üdv.:Rudee
hegerfejet meg csináltatsz
menjél be több autósboltba és kérdezd meg foglalkoznak-e ilyennel......mert nálunk mindegyik bolt viszi/ küldi/ hozza a régit és csinálnak újat olcsón.....asszem mogyoródon vagy valahol arrafelé gyártanak tömítéseket
Specially developed air filter oil spray for plastic filter elements. keeps out sand, dust and water. Guaranteed optimal airflow. Very long lasting.
Supplied ins 750ml
Price: £8.25 / €11.96 Including VAT at 17.5%
alig jön ki belőle meg.... nem is igazán jól ken azt is rövid ideig...(én castrolt és putoline-t használok régóta és azok teljesen jók
sokkal jobbak vannak tőle...
de amibe igazán alulmúlja önmagát a motorex az a légszűrőspréje...hát az az igazán nagy kula....
nehogy adjatok érte pénzt
ettől viszont már csak jobbak vannak
viszont a fullsyntec motorolaja az bevált évek óta használjuk baráti körben és bizonyított
Menj be Nyíregyen a Család utca elején a csapágy boltba és ott tudsz venni hengertalp tömítésnek valo lapot és abból vágd ki. ( 200 forint)
Ilyen sárgfa szinű egyik oldalán megf fekete írás van rajta
enyémben is az van
hengerfejet vagy csináltatsz vagy bemész a márkakereskedésbe és ott ha szerencséd van tudsz bele venni külön suzukiban pl van
Isemeri valaki?
üdv.:Rudee
hegerfejet meg csináltatsz
menjél be több autósboltba és kérdezd meg foglalkoznak-e ilyennel......mert nálunk mindegyik bolt viszi/ küldi/ hozza a régit és csinálnak újat olcsón.....asszem mogyoródon vagy valahol arrafelé gyártanak tömítéseket