Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért amúgy dolgozol. mert én azt halottam.hogy találtál valami millkós palit aki eltartja a picsádat kis trafi.
Csá mindenkibe.
Csá én holnap megyek a faterhoz csak ezért nem dolgozom!
Nem veszünk be tata ne állmodj, te már öreg vagy!
Köszi Kimi 88! Holnap felhívom ...
Na én mostmár megyek aludni mert veleteg ellenben én holnap tényleg dolgozom.császtok.
Elrettentő példának csinálltam a képeket , hogy tudjam kire ne hasónlítsak ! Mint Stan és Pan!
fogadjunk ezt a ratyi lapot te vezeted kis trafó.
Izzik közöttetek a levegő ebből még akármi is lehet .
Egy ratyi lap azt monta fizet a fotókért 5 ft gondoltam többet ú gy sem tudok belőlled kihozni így odaadtam ingyen!
Magnum ez neked szólt.
Te végig engem fotóztál?Remélem nem adtad el valami kűlföldi újságnak a fotókat.Vagy ami még dúrvább arra hokiztál este.Sunyi perverz egy pali vagy te.
Nem ugrok én ki a gépbő, hogy rádessek miközben a heverőn állmodozol , hogy miket csinállhattál volna 70 évvel ezelőtt!
Hogyhogy nem azt a képet raktad fel amikor a malévgép fölé vagy montírozva őregember. Te ott fent már levegőt sem kapnál ilyen korban. Meg hát már a szíved sem bírná!
Csak vigyáz nehogy összeütközünk a levegőben
Majd ha elmegyek sárkányrepülőzni megnézlek fentről bár csak a motorodat fogom látni pálcikamen!
Majd ha rólad is készül ilyen magasan kép akkor beszélhetünk róla.
Igazad van mert abban a magasságban ahhol én vagyok azt már inkább repülésnek hívják.kis csirák.
Csak azért merted te is megfogni mert előtte ittál egy kis szíverősítőt.
Ez a 2009-es típus
A rámpán ugró az egy kicsit erös
Ez már a 2009-es prototipus és én tesztelem. Mert nektek még ez is túl erős.kislányok.
Talicskávalrámpánugratópálcikamen.
Ezt a nyelveddel állapítottad meg?
Talicskáspálcikamen