Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem is egy ilyen van itthon, csak egy régebbi modell, megvan már több mint négy éve és hibátlanul működik, és ami nem egy utolso szempont 1 centi vastag, fémházban,
Vazze ez több mint egy milkó
Na itthon vagyok megjöttem a melóból.Az én gépem meg ilyen ezzel készítettem az összes ittlévő videót
Ennél már csak az lenne jobb, ha az üzenő falra tennéd ki.
Hello Srácok!

Valaki tudna segíteni egy kicsit neccesebb motorszámátírással kapcsolatban? Nem vészes a dolog, de lehetne az élet egyszerűbb! :-)
Csá zizi.Na az ilyen faszoknak mint te.rátolnám a motort a fejére és addig kapartatnék amig a cross gumiról a bütykök le nem kopnának.köcsög grimpiszes.
Sziasztok!
Jó dolog a fotózás nagyon. Nekem egy Fujim van, szép képeket készít.
hi! most olvastam endurosport.hu-n h junius 1én lesz verseny Bakonynánán. én meg pont elözö nap érek haza a svédektöl, és el tudnék menni nem tud vki bövebb infot rola? mikor kezdödik pl?
ebayről kell venni most mindent...ócsó a dollár.
ez se lenne túl nagy baj ha lenne itthon ....
nálunk meg egy ilyen van itthon
én ilyennel nyomulok..habár ez nem ilye húú de fasza király objektíves cucc.de szép képeket csinál
elmondok egy zoozee féle sejtést ..... ...nem kell beszarni barátoknak ingyér

az a nagy büdös helyzet legalábbis itt a földgömbön, hogy hiába van nekem 88 megapixeles velencei hálószobatükörreflexes szuperfotóaparátom ....ha az sohasincs nálam mikor téma van.....viszont ha véletlen nálam van akkor meg téma híjján vagyunk azonnal .....
ezért rengeteget kell fotóznom telefonnal ......ami mindíg ott van nálam a kényes helyzetekben......ezért cserébe elnézem képalkotási hiányosságait

pl. a boltban mikor fékerőleves van a polcokon
azért annyira nem rossz a canon , hogy titkold és azt mond, hogy még nincs .....
Nekem még nincs ilyen gépem , karácsonyra lepem meg magamat vele remélem megtanulok majd vele olyan jó képeket csinálni, mint Geryv8
csak vicceltem ...nekem is canonom van .....igaz nem ilyen komoly mint nektek de teljesen jó képet csinál és működik csak jót tudok róla mondani ....

bár én nagy nikonos vagyok amúgy de csak a lelkemben ......
Az én dagadt testemet ütheti.
Az hogy itthon mennyi? arról nem mi tehetünk.
kerkyra ne szemtelenkedjünk vele ...mert arra nem gondoltatok ugye hogy megver minket
majd mindjárt mondja, hogy csak egy felzaklatott turista és a csunya motorosok igy meg ugy
Miért szemét a canon ?
canon

bocs az offért de ti kezdtétek
szerintetek az extreme digitalnál milyenek az árak ?
pl. canon viszonylatban
vagy ezt is hozassam amerikábú feléért ?
zizi00 te ki a farkam vagy? én is utállak téged mert arctalanul bepofátlankodsz ide ,és nyomod a hülyeséget. Nem vagy te vadász? esetleg rendör?