nekem is egy ilyen van itthon, csak egy régebbi modell, megvan már több mint négy éve és hibátlanul működik, és ami nem egy utolso szempont 1 centi vastag, fémházban,
Csá zizi.Na az ilyen faszoknak mint te.rátolnám a motort a fejére és addig kapartatnék amig a cross gumiról a bütykök le nem kopnának.köcsög grimpiszes.
hi! most olvastam endurosport.hu-n h junius 1én lesz verseny Bakonynánán. én meg pont elözö nap érek haza a svédektöl, és el tudnék menni nem tud vki bövebb infot rola? mikor kezdödik pl?
elmondok egy zoozee féle sejtést ..... ...nem kell beszarni barátoknak ingyér
az a nagy büdös helyzet legalábbis itt a földgömbön, hogy hiába van nekem 88 megapixeles velencei hálószobatükörreflexes szuperfotóaparátom ....ha az sohasincs nálam mikor téma van.....viszont ha véletlen nálam van akkor meg téma híjján vagyunk azonnal .....
ezért rengeteget kell fotóznom telefonnal ......ami mindíg ott van nálam a kényes helyzetekben......ezért cserébe elnézem képalkotási hiányosságait
Valaki tudna segíteni egy kicsit neccesebb motorszámátírással kapcsolatban? Nem vészes a dolog, de lehetne az élet egyszerűbb! :-)
Jó dolog a fotózás nagyon. Nekem egy Fujim van, szép képeket készít.
az a nagy büdös helyzet legalábbis itt a földgömbön, hogy hiába van nekem 88 megapixeles velencei hálószobatükörreflexes szuperfotóaparátom ....ha az sohasincs nálam mikor téma van.....viszont ha véletlen nálam van akkor meg téma híjján vagyunk azonnal .....
ezért rengeteget kell fotóznom telefonnal ......ami mindíg ott van nálam a kényes helyzetekben......ezért cserébe elnézem képalkotási hiányosságait
pl. a boltban mikor fékerőleves van a polcokon
bár én nagy nikonos vagyok amúgy de csak a lelkemben ......
bocs az offért de ti kezdtétek
szerintetek az extreme digitalnál milyenek az árak ?
pl. canon viszonylatban
vagy ezt is hozassam amerikábú feléért ?