Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És megtalálltam a nekivaló járgányt ! Milyen jól áll neki
Meg aztán a kerkyrát valami gyilkos kórral is kezelik asszem valami fityma szűkűlet vagy mi.
Ja új neved van pálcikamen
Hát azért melléd állok pálcika men!
Magnum olyan sovány.hogy megeszik egy kis kiflit és büfög.
A munkahelyed egy hajléktalan szálló? Ugy megcsinállt minden hajléktalan , hogy elájultál ők meg lekaptak és kirakták a dicsőseg falra!
elvagytok nagyon
Jól vagyok tartva, de te meg olyan sovány vagy , hogy messziről hallom mikor jössz úgy zörögnek a csontjaid.
A sok fehérje táplálja le sem tagadhatja , hogy ő simán lenyeli nekünk meg azt hazudja , hogy a bokorban kiköpte de még 1-et sem lép és már le is nyelte! a kis hazudós!
malee-tudok egy tagot aki perselyez elég olcsón és jó minőségbe....legalábbis egyik haver ajánlotta.
neve: Wittman István. Zircen lakik( Veszprém megye) 06309564249
olyan 25 ezer lessz a perselyezés+ tud rendelni dugószett még 25 körül (wössner,,ami egy jó minőség).de bármilyet tud bele,,beszélni kell vele,,haver ajánlotta volt Yz-m be is ilyne persely volt,,nála csináltatta,,és penge
Én igy szoktam aludni munka idö alatt
Dagacc a fehérjétől mint a terhes hörcsög.
Te itt a vízalatt voltál mi meg a csövön adtuk neked a levegőt felválltva!
Különben meg azóta vagy ilyen jó húsban mióta eggyütt motorozunk mert mi nem csak oktatun.hanem szoptatunk is haver.
Nem ismered meg magadat? te vagy a bal szélsö
Ezt te csak állmodtad ! Akkor ezért volt tárcsás a gatyád amikor felébredtél. Nem szégyen az ha ilyen idős korban már csak erre tudsz elsülni!
Na arra kíváncsi lennék. Találtam magunkról képet nyáron a balatonon készült emlékeztek rá?
Az enyém még babetta dobbal is nagyobbat szólna mint a tiéd a legdurvább tuning dobbal! Te azért nem hallottad a motort mert már ilyen idős korban a taták már nagyott hallanak egy kicsit! Még jó , hogy a netet csak olvasnod kell mert egyebbként bajban lennél öregember!
És amikor ti hárman szeretettek engem Zotyacrf-el az élen? szerinted én nem fáradtam el? ráadásul ti le is nyeltétek na azért aludtam olyan mélyen.
Arrol is kűldjek képeket vagy az már geciség lenne?
De azzal nem dicsekedsz, hogy a fényképezés előtt mind a hármónk előtt térdeltél és szerettél minket abban fáradtunk így ki. De mondtuk neked ha nem nyeled le nem vagy buzi úgyhogy nyugi!
Van ugye a fotelcross, meg a rekamiécross
Sziasztok! Van egy 97-es 125-ös YZ-ém és +sérült a hengerben a nicasil bevonat. Perselyeztetnem kéne? Nem tudjátok hol lehet ilyet és mennyiért?
Ha normális hangja lenne a motorodnak nem babetta dob volna rajta talán felébredtem volna.
Magnum akkor már értem a sok legyet körülötte.lehet.hogy már döglött volt.