Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Asszem. Az enyémek totál be vannak zsongva. Múltkor kihozattam őket a zasszonnyal a krosszpályánkra. Felültek a tankra, vittem őket mandínerben, ugratón, meg egy siratón is felmentünk. Napokig arról beszéltek, meg krosszpályát csináltak az öregannyuk udvarában téglából meg lécekből. Tehát bízom benne, hogy érdekli a bandát. De hát ez még változhat, persze
fütyülő rérce
Neked is ideje lenne eladni a crosst és venni egy babettát! Ilyen korban már ez lenne neked való.
Ez beszarás. Hihetetlen. A faxomat érdekelné a babetta, ha lenne ott valami normális vas is....
Más gyerek örülne ha az apja engedné krosszozni de ö nem
Szerinted miért vettem neki cross motort ? de nem érdekli csak az a kurva babetta
Amikor nem jössz ki a pályára a tökösökkel lógsz mi? Nem is a fütyülő rércékkel?
Jó kérdés. Nekem 10 a legnagyobb. Néha lexívesebben falhoz vágnám. De csak a vérem. Arra gondoltam, veszek majd neki valami offródmotrot, és elviszem vasárnaponként. Hátha attól elnyugszik és nem akar a forgalomban veretni
Mi vagyok én honnan tudjam? övé a motor ö szereli az én pénztárcámból
Megyek lefürgyézek
az eggyik gépenn nem jawa mustang fogaskerék van hátul?
16 éves. mond meg mit csináljak?
Mennyi idős a srácod? Én nem biztos, hogy engedem majd közúton bandázni az enyémeket
Gruppend?
ki mondta h csak 2en voltunk
aztat én kizárt dolog, mert nemtudom
nem is említette sanya , hogy ő egyedül elintézte ...hát nem szép dolog....csak úgy titokban kettesben .....
hát meg is mondom neki
És nem volt erőszakos?
Készülj is már a futón a rámpa csak ki kell húzni holnap
Huszonötös RM? És ki huzi neki?
skywóker lajos vagyok itt van egy majománkutya
skywóker