nekem a haverjaim kint basszák az anyjukat ..motort is vittek...nálunk nincsenek kifogások
errefelé életre - halálra motorozunk nincs kifogás és magyarázkodás
csak nyomjuk mint az állat
mondjuk én direkttörtem el a lábam , hogy ne kelljen erzbergen motorlnom
Jóvanna. Jó elbasztál magaddal, pedig az Erberg motorral dolog jól hangzott volna.
Mindegy, mindenkinek csak a pofája volt nagy hogy megyünk, végül nagyon kevés kivétellel mindenki talált valami kifogást
mondom, gyere. kicsit komolyabb a hely, mint babod. Az se rossz, de itten ez egy valamikori enduró versenypálya. Világbajnoki futam is volt itt a kilencvenes évek elején
na meggyógyulok és megnézzük azt a mumust .....
ezért mentünk gántra is a mumusokra..... odazarándokolunk minden rosszhírű mumushoz ...és eddig hála Istennek sikerült mindre felegykerekezni
ne is idegests fel ...........nekünk meg minden szarért fizetni kell...már az erdőbe se mehetünk...azt is veszegetik meg és nem mehetsz be mert kerítgetik befelé a nagyfejek...ehhez mit szól a sok faszszájú buta zöld?
errefelé életre - halálra motorozunk nincs kifogás és magyarázkodás
csak nyomjuk mint az állat
mondjuk én direkttörtem el a lábam , hogy ne kelljen erzbergen motorlnom
Mindegy, mindenkinek csak a pofája volt nagy hogy megyünk, végül nagyon kevés kivétellel mindenki talált valami kifogást
na de komolyan majd benézek ...nem tudom még mikor megyünk le családilag...őket kiteszem maminál és átvágtatok hozzátok ...
ezért mentünk gántra is a mumusokra..... odazarándokolunk minden rosszhírű mumushoz ...és eddig hála Istennek sikerült mindre felegykerekezni