Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia gáborom mi van veled...ritkán jársz erre...ennyi a tűz, vagy motorzol?
nekem a haverjaim kint basszák az anyjukat ..motort is vittek...nálunk nincsenek kifogások
errefelé életre - halálra motorozunk nincs kifogás és magyarázkodás
csak nyomjuk mint az állat
mondjuk én direkttörtem el a lábam , hogy ne kelljen erzbergen motorlnom
Mi van ti nem tudtok aludni? Egyébbként jóóóóóóóó reggelt Vietnám!
hali Zotyám!
Jóvanna. Jó elbasztál magaddal, pedig az Erberg motorral dolog jól hangzott volna.
Mindegy, mindenkinek csak a pofája volt nagy hogy megyünk, végül nagyon kevés kivétellel mindenki talált valami kifogást
Okés, akkor még ott vagyok. Léptem motrozni
mindjárt indulok...a garázsod előtt találkozunk fél óra múlva..

na de komolyan majd benézek ...nem tudom még mikor megyünk le családilag...őket kiteszem maminál és átvágtatok hozzátok ...
szewa theo...ne humorizáljon a lábbal kezdődő szavakkal
Jó napot, erős lábat!
mondom, gyere. kicsit komolyabb a hely, mint babod. Az se rossz, de itten ez egy valamikori enduró versenypálya. Világbajnoki futam is volt itt a kilencvenes évek elején
szia
szasztok
meg ihatunk egy sört is ...bár kár hogy te nem iszol
a fertőzéssel nálam már nincs gond....de elmegyek egyszer aztán bandázunk egy jót, hogy ne csak virtuálisan csináljuk a fesztivált
Ja,most is mingyá fosok...
gyere..., ez ugyan nem a pilis, de nagy élmény... én elsőre fertőzött lettem
csak kár hogy fostok motorozi menni
az jó ...majd ha legközelebb megyek mamához zalába nyáron...akkor leviszem motoromat és elmegyek veletek egyet endurózni
ez nem annyra mumus...inkább élmény... mint az expresszlift felfelé... konkrét beleélvezés a gatyába
Ződek? Leugathattyák a balherémet... megyek, és csak nekik fötrök egyet a zselici tájvédelmi körzetben... basszák meg
na meggyógyulok és megnézzük azt a mumust .....
ezért mentünk gántra is a mumusokra..... odazarándokolunk minden rosszhírű mumushoz ...és eddig hála Istennek sikerült mindre felegykerekezni
nagyban nem vigasztal, mert én se tudok, inkább csak szeretek... bár aki nálunk a gálosfai siratót tudja térdig sárban kétütemmel, az nem olyan rossz
ne is idegests fel ...........nekünk meg minden szarért fizetni kell...már az erdőbe se mehetünk...azt is veszegetik meg és nem mehetsz be mert kerítgetik befelé a nagyfejek...ehhez mit szól a sok faszszájú buta zöld?