Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezüst! Én láttam ma egy 4 köcsögös pancsit ,épitett volt nagyon zsirul néztek ki a rezonok.
neem sajna, reggel óta itt szívok a munkahelyen
na jó estét
theo nem voltál véletlenül nyáregyházán reggel tájt? a drz vel?
asztakurva
Gyönyörű hangja van a pancsinak
Nem csak öreg vagyok, hanem még csúszómászó is?
Látom te is rá érsz egész nap alkotni
ezt a szocimorosokk.hu oldalról szedtem...gondolom megbocsátanak érte...de gondoltam megosztom veletek olyan találó

Mottó: "A motorozás nem pusztán motorkerépáron való utazást jelent. Sokkal több annál. A motoros más szemszögből nézi a világot, mint a hétköznapi gyalogos vagy autóvezető. Itt minden a vezetőtől, a géptől és a pillanattól függ. Az ember érzi, hogy egyéniség - szabad, szilaj és legyőzhetetlen, szinte felülemelkedik a szürke világ problémáin. Másrészt előfordulhat, hogy nem bíznak benne, üldözik, sőt, sajnálják, és mindig sebezhető."
erről jut eszembe azt tudjátok miért van a nőknek lábuk?.......azért , hogy ne hagyjanak olyan nyomot mint a csigák
ezt a kettőt találtam rólad ..... a másik még lánykorodban volt
Erre rá basztál, mert én nem csak a pofámat borotválom alul is olyan mint egy meztelen csiga
Na mentem kiruccanok Debrecenbe. Majd este jövök.
Hát azt elhiszem , hogy a szőr az nagy de a többi az már kérdéses. Te is úgy pisilsz, hogy megmarkolsz egy marék szőrt és amelyikből folyik a pisi az a kukikád!
A haverok csak úgy ismernek a nagy lompos
Nem hiszem , hogy a fogpiszkállótól teli lenne a szálja.
Teli szájjal nem tud beszélni
Tudja neked mi a jó: ha hozzád sem szól!
Nem kell a rizsa lentről fe sem ér a keze a kis pöcsikéhez!
Tudja az asszony is hogy nekem mi a jó
Én magamnak legalább úgy csinállom ahogy a legjobb!
Komoly munka folyik én dolgozom itt egyedül.
mi is van ott a 610-ben? Valami kocsma vagy mifene
Ja azért laktok külön mert este meg vered a kukidat te szerencsétlen nekem az asszony veri