De király Nektek, hogy így motorozgattok hétközben... én vagy 1500-at autóztam a héten, pedig nem vok kamionos. Közben nekem jöttek, kameráztak (kora reggel külterületen) meg álltam nyílt pályán órákig útfelújítás miatt. A csizmám rég volt már így tele. Ráadásul majd behányok, olyan szar a belem a fáraccságtól. Ittam is némi unikumot
Ezúttal közlöm az összes buzi paraszttal, hogy húzzanak el a köcsög annyukba
Pannónia most újra "feltámadt" ha jól értelmezem
Hot Road Wild mellékletében van egy Pannónia.
"A legenda feltámad Célegyenesben a Pannónia"
"Néhány különlegesség is lesz a motoron. Senki se gondolja, hogy legyártjuk a magyar narancsot, ami kicsit, savanyú - de a miénk! Ez egy megbízható, modern motor lesz, egy-két komoly műszaki meglepetéssel felturbózva..."
650 CCM es négyütemű, elöl-hátul tárcsafékes motor lesz
Jaja, naggyából így volt. Azt hallottam, a fő komcsi rémületet a kéthengeresek okozták. Aszonták a vezérek, hogy "a mi fiainknak nincs szüksége ezekre a motorokra". "Vigaszképp" télleg van csomó amcsi meg angol márka, akik nagyobbat alkottak, mégis eltűntek örökre (Norton, BSA, Henderson csak hogy párat emlíccsek). Sőt, a ma patiás harli is állt már tönk szélén.... befektetők mentették meg....
lehet attól vagy ideges
szia gerre elveszett ember ...hol voltál?
Ezúttal közlöm az összes buzi paraszttal, hogy húzzanak el a köcsög annyukba
Ma mentem egy jót
Hot Road Wild mellékletében van egy Pannónia.
"A legenda feltámad Célegyenesben a Pannónia"
"Néhány különlegesség is lesz a motoron. Senki se gondolja, hogy legyártjuk a magyar narancsot, ami kicsit, savanyú - de a miénk! Ez egy megbízható, modern motor lesz, egy-két komoly műszaki meglepetéssel felturbózva..."
650 CCM es négyütemű, elöl-hátul tárcsafékes motor lesz
Ma mentem egy Aprilia RX el
én mikor mehetek ?