Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Azért én is megnézem a jó csajokat....................
Ez te vagy hátulról ?
energizálás remix ez élvezetesebb
Szioka! Te mindig ilyen rendes vagy velün ,hogy ilyen képekkel lepsz meg minket? Köszönjük szépen ! Bárcsak ilyen csajom lenne !
Azért a Budapest TV telefonos jóslása is odabasz , ja meg az energizálás
Ezt már szeretem!
TSÁÁÁÁÁ ma betoltuk az RM et......kibaszottul szép hangja van mivel fulig tömtem gyapottal meg megy mint a paraszt...néha elgondolkodom hogy nem erős ez egy picit nekem, de nem ha törik, ha szakad, jövőhéten ha kell mindig betoljuk, de monorra megyünk! ja és persze kuplungkart meg veszek gyorsba
Szép estét srácok!

Holnap már Erzberg!
Nekem a vidám vasárnap az,amikor ki tudok menni motorozni.
Jó öreg Dope papára gondolsz? "Meg basz lak, érezni fogod mint a szűz buzi mikor száraz pélót kap a likába, nagyon fáj neki ezt érzi a sok .......... geci" többi részére már nem emlékszem
Halgass inkább Fityingert ,atol legalább keményedsz!
Pedig azt hitte, hogy a Te korodban az ember már csak ilyeneket hallgat, meg Vidám Vasárnapot néz az ATV-n
Ez már a 2009 es model ,most dobták ki!
Milyen jó is az 40fokban
Igazából hip-hop, rap az igazi, de a mulatós az meg olyan, hogy rámjön aztán csak azt hallgatok. Ja és persze ebből is csak a színvonalasabbikat Fásy Ádám és hasonszőrű barátai
Jézus!Ez kurva gáz! Ilyenen nösz? Nem irigyellek!
http://www.kepesmotor.hu/kawas... Még hogy 98-as talán inkább 91-es.
Nekem meg a feleségem kocsija /amit én vettem/
Csak a zene szó, meg a mulató ami nekünk leginkább való.Hejj, de micsoda csoda, ha szól a muzsika, ez a nóta füllbe való. Ha elfogy a pénzünk hitelbe iszunk, nem fogy el a kedvünk mert mindig mulatunk, mindííííííííg mulatunk. Mert ez a mester hármas táncra magyar, szóljon az ének és zengjen a dal Sláger Tibó, Bunyós Pityu együtt vigad, Fásy Ádámmal és önökkel kedves nézőink
taps taps taps taps taps taps taps taps
Póstás Józsi 2x csenget
Ki az a Feri? Ismer?
nem.... én is hasonló véleménnyel vagyok teljesen ...szereltem egypár pancsit.....tudom milyenek voltak kívülről belülről..sőt t5-höz (ez nem a terminátor ötödik része ) nekem is volt szerencsém...
de én inkább a p20- nál akadok mindíg meg

a vidiknél befényezték , hogy ők találták ki a huszast meg hozzászólásoknál is látszik , hogy még eszik ezt emberek
volt itt nem messze egy yamaha eredeti yds1 a környéken ( ennek az R verziójával 1959-ben már versenyeztek a japók)...... na most ami ittmaradt drapáléktól nálunk az 6-7 évvel volt fiatalabb az első huszasnál és az megbízható volt...nem csak 10 kilométeres körzetben lehetett vele motorozni a házad körül

szerintem nem volt rossz a huszas akkortájt sőt...csak amikor mi belenyúltunk már nem anyagból csináltuk....fő baj ez volt....
még 68 előtt aminek 8 hűtőbordája volt az még csak csak de a 9 bordás az már vattából volt...

attól független etették a komcsik a népet és nagyon sajnálom , hogy erre nem volt pénz és be kellett csukni a pannóniát ......de hát komolyabbak is becsuktak ...csak a terepről, hogy két nagy nevet említsek a husqvarna és a husaberg pl.
ha nincs pénz az nagy úr...nincs mit tenni
aztán nekünk még ez a szar politika is itt volt plusszba
Azt kell mondani a rendörnek,hogy ez nem személy hanem a csajom
Béla! Benned egy Kacor Feri veszett el, meg talán egy fél Bunyós Pityu
Ketöt hármat öszeragasztasz az már elég vastag lesz